Ünlü analist: “Popüler altcoin kısa soluklu olsa da güçlü yükselebilir.”
Ünlü analist: “Popüler altcoin kısa soluklu olsa da güçlü yükselebilir.”

Cardano (ADA) Kraken Borsası’nda listelendiktan sonra tırmanışa geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün ilk 10’daki kripto paralar Tether hariç yeşil alanda işlem görüyor. Bitcoin, Ethereum ve Cardano (ADA) gibi kripto para birimleri, piyasada şu anda kendi değerlerini yükseltiyorlar.

Cardano (ADA) Kraken Borsası’na ekleniyor

Yazım sırasında Cardano toplam piyasa değeri 2.276 milyar dolar ile %11,42 gibi çarpıcı bir artış kaydetti. Kripto para, 24 saatlik işlem hacmi 120,4 milyon dolar ile 0,088 dolardan işlem görüyordu. Cardano’nun kripto para birimi 4’üncü yılına ulaştığı için kullanıcılara bir miktar hediye verdi. Binance, Cardano’nun ticaret hacminin çoğunu %27,26’lık oran ile elinde tutuyor. Binance’yi 30.660 milyon dolarlık ticaret hacmi ile Upbit yakından takip ediyor.

Cardano (ADA) fiyat grafiği
Cardano (ADA) fiyat grafiği

Cardano geçtiğimiz günlerde Kraken adında bir kripto para borsasında listeleneceğini duyurdu. Borsa kripto para birimini kendi platformunda Kuantum (QTUM) ile birlikte listeleyeceğini duyurdu. Borsa ayrıca iki varlıktaki alım satım ve fonlamanın aynı anda açıklanacağını açıkladı. Belirtilen lansman süreleri şu şekildedir:

  • PST: 28 Eylül Cuma saat 06:00
  • EST: 28 Eylül Cuma saat 09:00
  • UTC: 28 Eylül Cuma saat 1:00
  • CEST: 28 Eylül Cuma saat 15:00
  • HKT: 28 Eylül Cuma saat 21:00

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin