featured

Bu kritik seviyenin aşılması Cardano (ADA) için yeni ralliyi tetikleyebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano yeni enerji raporuna göre dünyanın en büyük blockchain projelerinden biri. Yeni Vasil güncellemesinin yaklaşmasıyla analistler Cardano’da bir ralli öngörüyor. Cardano fiyatı kritik 0,55 dolar seviyesini aşarsa, analistler ADA’nın yükseliş trendini tetiklemek için sürekli satın alma baskısı bekliyorlar. Yeni bir Beyaz Saray enerji raporuna göre Cardano, kripto ekosistemindeki en büyük blockchainlerde biridir. Vasil sert çatalı yaklaşırken, analistler Cardano fiyatı konusunda iyimser.

Beyaz Saray tarafından yayınlanan yakın tarihli bir rapor, kripto para iklim değişikliği üzerindeki etkisini anlamayı amaçlıyor. Rapor, Cardano’nun elektrik tüketimi ve piyasa değerlemesi açısından dünyadaki en büyük blockchainlerinden biri olduğunu gösteriyor.

Cardano güncellemesi fiyatı yükseltebilir mi?

Hükümet, kripto paranın çevre üzerindeki piyasa etkisini iyileştirmek için uygulanması gereken reformları belirlemek için kripto para birimlerini değerlendiriyor. Cardano, genel olarak 3’lük bir sıralamaya sahipken, Proof-of-Stake blockchainler arasında bir numara oldu.

Altcoin 22 Eylül için planlanan Vasil hard forku yaklaşıyor. Sorunsuz bir güncelleme olursa yükseliş beklenebilir. Güncelleme için en az 25 kripto para borsası hazır olduklarını belirtti. Cardano Vasil hard fork için temel gereksinimlerden biri, tüm blokların %75’inin Vasil düğümünün en son sürümü tarafından oluşturulması gerektiği yönünde. Bu sayı şimdi %94, Cardano’nun hard fork’u için yeşil bir ışık.

Cardano ekosistemindeki en büyük on merkezi olmayan uygulama artık ana ağ için hazır ve desteklerini Vasil hard fork’a genişletiyor. Analistler, Cardano için 0,55 dolar seviyesini oluşturma veya kırılma noktası olarak tanımlıyor

Önde gelen bir kripto analisti olan Rekha Chauhan, 0,55 dolar seviyesinin Cardano’nun fiyat trendi için kritik olabileceğini söylüyor. Güncelleme başarılı geçerse boğalar, Cardano’nun fiyat rallisini ve yükseliş trendini körükleyerek sorumluluk alabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin