Analist:
Analist: "Cardano (ADA) için bu seviyeler alım fırsatı olabilir"

Analist: “Cardano (ADA) için bu seviyeler alım fırsatı olabilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eight Global analisti CEO’su Michaël van de Poppe kısa süre önce Cardano (ADA) için önemli bir grafik paylaştı. ADA son 24 saatte yaşanan kayıplara rağmen bu hafta kazanç elde etti. Varlık, ayın çoğu için 0,50 doların altında konsolide edildi. Buna rağmen analistler, 50 sentin altındaki fiyat hareketinin iyi bir alım bölgesi olabileceğini vurguluyor.

ADA için takip edilecek seviyeler

Michaël van de Poppe, 600 binden fazla takipçisine ADA analizini paylaştı. Ona göre, ADA için en çekici satın alma alanı 0,30 ila 0,375 dolar seviyeleri. ADA’nın değeri ise şu an 0,44 dolardan işlem görüyor.

Van de Poppe ayrıca ADA adresleri arasında fark edilen bir patent birikimi eğiliminin altını çizdi. Analist şu ifadeleri kullandı:

“Birikiyormuşuz gibi görünüyor. Satın alınacak nihai alan 0,30-0,375 dolar arasındaki bölgedir.”

Bununla birlikte, van de Poppe, yatırımcıların zaten varlığın daha fazlasını biriktirmesiyle bir ön çalışma modelinin gerçekleşebileceğini belirtti. Takipçilerine, ADA’nın Haziran ayında başlayan düşüş trendinden ayrılışını takip etmeleri gerektiğini söyledi. Ona göre, varlık bir kırılma yaşarsa, yatırımcılar tekrar uzun pozisyonlara geçiş yapabilir.

Cardano, geçen yıl Nisan ayındaki 3,10 dolarlık ATH’sinden şu anda %81 gerisinde işlem görüyor. Bu yıl Nisan ayında 1,2 dolarlık yüksek fiyattan düşmesinden bu yana, Cardano 1 dolar seviyesine tekrar yükselmedi. Düşüşe rağmen, varlık o zamandan beri 0,41 doların üzerine çıktı. ADA en son 0,41 doların altında Ocak 2021 tarihinde işlem görmüştü.

Bu, van de Poppe’nin 0,30 ila 0,375 dolarlık alım bölgesinin çoğu kişinin beklediği anda gerçekleşmeyebileceği anlamına geliyor, çünkü varlık 0,40 doların üzerindeki destekte bir miktar güçlü direnç gösterdi.

Son zamanlarda yatırımcı Peter Brandt, ADA’nın azalan üçgende kalması durumunda, bir önemli düşüşün daha olması muhtemel olduğuna dair bir grafik deseni paylaştı. Vasil güncellemesinin yakın zamanda başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesiyle, ADA için ağırlıklı duyguların bir artış göstermesi bekleniyor. Altcoin 0,41 doların altına bir düşüşü daha da imkansız hale getirdi.

Geçen hafta Santiment, Cardano’ya artan ilgiyi paylaştı. Santiment grafiğine göre, ETH, XRP, SHIB, MATIC ve ADA, sosyal ilgide bir sıçrama görürken, dijital altın Bitcoin de dahil olmak üzere diğer varlıklar düşüş kaydetti.

ADA şu anda raporlama sırasında son 24 saatte %3,28 düşüşle 0,43 dolardan işlem görüyor. ADA, Solana ve Dogecoin’in üzerinde kalan 15,31 milyar dolarlık piyasa değeriyle 8. en büyük kripto para olarak yer alıyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin