Cardano (ADA) için bu metrik dikkat çekiyor! İşte ayrıntılar
Cardano (ADA) için bu metrik dikkat çekiyor! İşte ayrıntılar

Cardano (ADA) için bu metrik dikkat çekiyor! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano, Kasım ayının başından bu yana oluşturulan akıllı sözleşmeler göze çarpıyor. Cardano blockchain üzerinde yer alan Plutus tabanlı akıllı sözleşmelerin sayısı, Kasım ayı başlarında bir artış yaşadı. Cardano Blockchain Insights tarafından sunulan grafik ışığında 7 ve 8 Kasım tarihleri arasında 49 Plutus tabanlı akıllı sözleşme oluşturulduğunda bir kırılma yaşanabilir. Ölçek daha da düzleşse de, metrik performans artışıyla ilerlemeye devam etti.

Cardano’da oluşturulan akıllı sözleşme sayısının yıl başından bu yana %302 artış kaydetti.  En büyük sıçrama ise neredeyse dikey bir artış olan Nisan ayında gerçekleşti. Dikkat çekici bir şekilde, aynı zamanda, DefiLlama’ya göre Cardano, yaklaşık 320 milyon dolarla kilitli bir toplam değer (TVL) kaydetti. O zamandan beri boyutu altı kat azaldı ve şu anda 56 milyon doların biraz üzerinde yer alıyor.

Cardano (ADA) performansı

Bir diğer dikkat çeken istatistik ise ADA işlem sayısının yılın başından bu yana iki kattan fazla artması, Cardano’nun yılı geçen yıla göre daha fazla işlemle kapatacağının sinyalini veriyor.

Cardano ağında ve ADA staking için oluşturulan yeni cüzdanların sayısında ve blockchainde yaratılan yeni yerel tokenlerin sayısında da istikrarlı bir büyüme görüldü. Geçen hafta paylaşılan verilere göre Cardano’daki yerel kripto paraların sayısı 7 milyon sınırını geçti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin