featured

Cardano, ADA için 2023 planlarını paylaştı! Ekip gelecek hakkında iyimser

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, FTX çöküşünün yankılarıyla mücadele etmeye devam ederken, Cardano Vakfı CEO’su Frederik Gregaard da dahil olmak üzere Cardano (ADA) ekibi, platformunun geleceği konusunda iyimser.

Cardano ADA

Gregaard, Learn Cardano’s’a söylediği gibi, “hem kısa hem de uzun vadede gerçekten iğneyi hareket ettireceğine” inandığı ve ekosistemin topluluk dışında olgunlaşmasını beklediği için 2023 Cardano planlarından duyduğu heyecanı dile getirdi. Peter Bui, 15 Kasım’da yayınlanan bir röportajda şu sözleri söyledi:

Heyecanlandığım çok şey var. Şu anda hakkında konuşamayacağım bazı entegrasyonlar var. Bunların işe yarayacağını umuyorum. Çünkü hem kısa hem de uzun vadede iğneyi gerçekten hareket ettirecekler. Ama sanırım asıl heyecanlandığım şey, Cardano’nun bugün Cardano’yu tanıyan ve seven insanların dışında olgunlaştığını görmek. Çünkü şu anda etrafımızda gördüğümüz şey bir kargaşa.

Cardano’nun mevcut kargaşaya karşı avantajlarını daha fazla sıralayan Gregaard ekledi:

Yerel topluluklarda çalışmaya, gelişmeye, uygulamaya ve değer katmaya devam ettiğini; blockchain oluşturmanın ve dünya çapında uygulamanın yeni yollarını keşfetmeye devam ediyoruz

Bizi neler bekliyor?

Ev sahibi tarafından topluluğun, platformun gelişmesine yardımcı olmak için neler yapabileceği soruldu. Bu konuda CEO en önemli şeyin, Cardano’nun kullanım durumları hakkındaki sözünü token sahipliğinin ötesine yaymak olduğunu söyledi:

Blockchain’in gerçekten nerede değer kattığı hakkında çok az bilgi var. İşleri kurtarabileceğimiz, yeni işler yaratabileceğimiz, sürdürülebilir bir ayak izi yaratabileceğimiz, işletim modellerini değiştirebileceğimiz pek çok endüstri var. Ancak bu kullanım durumları hakkında çok az bilgi var.

Ayrıca amaçlarının blockchain eğitimin çok daha fazla kullanılabilir, tüketilebilir ve birden fazla dilde ve sunum tarzında erişilebilir olmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Cardano Vakfı’nın, okullar ve işyerleri gibi yerel topluluklarda blockchain dersleri için gönüllü olmak da dahil olmak üzere, bunu başarmak için gerekli araçları “denemekten ve tedarik etmekten çok mutlu olacağını” vurguladı.

Ekosistem genişlemeye devam ediyor

Bu arada Cardano, son iki yılda akıllı sözleşmeler ve ölçeklenebilirlik getirmek, kripto cüzdanlarında hızlı bir büyüme kaydetmek ve bir haftada 30,000’den fazla para eklemek dahil olmak üzere birçok iyileştirmeden geçti.

Cardano’nun, Web2 ve Web3 öğelerini sorunsuz bir şekilde tek bir arayüze bağlamayı vaat eden ve ekibin oyunun kurallarını değiştirdiğini düşündüğü Lace adlı yeni bir hafif çok zincirli kripto cüzdanı geliştirdiğini de belirtmekte fayda var.

Bu yazının yazıldığı sırada yerel token olan ADA, kripto para piyasasının geçen hafta yaşadığı düşüş şokunun ardından yavaş yavaş toparlanmaya başladı. Son 24 saatte %1,30 oranında ve bir hafta içinde %6,49’luk bir değer kaybı yaşadı. Fiyat, şu anda 0,3362 dolar civarında işlem görüyor.

FinanceInBold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin