Cardano (ADA) fiyatı yeni bir patlamaya mı hazırlanıyor! İşte nedeni
Cardano (ADA) fiyatı yeni bir patlamaya mı hazırlanıyor! İşte nedeni

Cardano (ADA) fiyatı yeni bir patlamaya mı hazırlanıyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler altcoin Cardano (ADA) fiyatı, 18 Temmuz tarihinde hacim aktivitesinde önemli bir artışla birlikte düşen paralel kanal modelinden kesin bir çıkış yaptı. Bugün erken saatlerde, yeniden test sonrası ralli %12’lik bir büyüme gösterdi. Bu hareketle birlikte ADA fiyatının 0,5 dolarlık direnci yeniden ele almasına izin verdi. Ancak, bu seviyeyi savunan satıcılar, alıcıların bu seviyeyi geri talep etmelerini kısıtlıyor.

ADA fiyatı için kilit noktalar:

  • ADA fiyatı, 0,5 dolarlık bir dirençte baskısıyla karşı karşıya
  • MACD göstergesinin yükseliş teorisine girme eşiğindeki eğimleri, 0,5 dolarlık kırılmayı destekliyor.
  • ADA’nın gün içi işlem hacmi, %62,6’lık bir kazanç olduğunu gösteren 1,07 Milyar dolar seviyesinde ADA/USDT Chart

Kripto piyasasındaki son belirsizliğe yanıt olarak, ADA/USDT çifti bir aydan fazla bir süredir düşen paralel bir kanaldan çıkmaya çalışıyor. Ayrıca, kalıbın etkisi altında altcoin, mayısın düşüğü olan 0,4 doları yeniden test etti ve bu seviyeyi destek olarak doğruladı.

Geçen haftadan bu yana, piyasa hissiyatında iyileşme görüldü ADA’da yeni bir toparlanma rallisini tetikledi. Grafiklere göre 13 Temmuz tarihinde kripto para fiyatı 0,4 dolarlık destekten toparlandı ve %32 artışla 0,5 dolar işaretine yükseldi.

Ayrıca, aradaki toparlanma rallisi, alıcıların daha yükseğe tırmanmayı hedeflediklerini göstererek düşen kanaldan yukarı yönlü bir çıkış verdi. Bununla birlikte, yeniden test sonrası ralli 0,5 dolar direnciyle karşılaştır. Günlük muma eklenen yüksek fiyat reddi, arz baskısının bozulmadığını gösteriyor.

Böylece olası geri dönüş, altcoin fiyatını 0,482 dolara düşürebilir ve birkaç seans daha yanal yürüyüşe devam edebilir. Aksine, alıcılar satış baskısını zayıflatırsa ve günlük mum kapanışını 0,5 doların üzerinde tutarsa, yenilenen yükseliş momentumu ADA fiyatını %21,5 daha yüksek 0,66 dolara itebilir.

Teknik Gösterge

MACD göstergesi: Hızlı ve yavaş çizgiler, tarafsız bölgenin boyun çizgisini işaretleyerek çapraz geçişler arasında potansiyel bir satın alma sinyali sunuyor. Ayrıca, histogram grafiğindeki yükselen yeşil çubuklar, sürekli bir yükseliş momentumu gösteriyor.

EMA’lar: Nisan ayının başından bu yana, 20 ve 50 günlük EMA, ADA fiyatına dinamik direnç olarak hareket etti. Ancak son toparlanma, bu dirençleri uygulanabilir bir desteğe dönüştürerek alıcıların bu ralliyi uzatmasına yardımcı oldu.

Direnç seviyeleri: 0,54 dolar ve 0,66 dolar

Destek seviyeleri: 0,482 ve 0,45 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin