Cardano ADA fiyatı yeni bir kırılma yaşayabilir! Takip edilecek seviyeler
Cardano ADA fiyatı yeni bir kırılma yaşayabilir! Takip edilecek seviyeler

Cardano (ADA) fiyatı yeni bir kırılma yaşayabilir! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano, bir kırılma anında 0,50 doları aşabilir veya 0,40 dolara gerileyebilir.  Kripto boğaları, agresif Fed faiz artışlarına karşı yükseliş umut ediyor. Ancak elde edilen verilere göre, çoğu büyük kripto para haftalık zirvelere yakın ve son 24 saatte hâlâ iyi kazançlarla işlem görüyor.

Piyasa değerine göre dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin, önceki seansa göre yaklaşık %4,5 yakın düşüşle 21,400 dolar seviyesinden işlem görüyor.  Gün içinde, BTC/USD yaklaşık %1 daha düşük işlem görüyor. Mevcut seviyelerde, 410 milyar doların biraz altında bir piyasa değeri var.

Piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum, yazım sırasında 1.210 dolar seviyesinden işlem görüyor.  Seansın başlarında Haziran ayının en yüksek seviyesi olan 1.280 doları test etmeyi reddetti. Ancak son 24 saatte ETH/USD hâlâ yaklaşık %2,5 daha yüksek işlem görüyor.

Bitcoin ve Ethereum, ABD’deki (ve küresel hisse senedi alanındaki) güçle birlikte bu hafta %10’u aşan kazançlar elde etti. Vadeli işlem piyasasındaki açılış öncesi fiyatına göre, Nasdaq 100 endeksi bu hafta sadece %4,0’lık bir artış kaydetme yolunda ilerliyor. Son birkaç çeyrekte, kripto paralar ABD teknoloji hisseleri ile yakın bir ilişki içerisindeydi. Her ikisi de, ekonomik belirsizliğin artması ve merkez bankalarının finansal koşulları sıkılaştırmaya başlaması nedeniyle 2022 yılında zarar gören oldukça spekülatif varlıklar olarak görülüyor.

Tüm Gözler ABD iş verilerinde

Kripto yatırımcıları resmi Haziran ABD işgücü piyasası raporunun yayınlanmasını bekliyor. ABD işgücü piyasası, enflasyon nedeniyle reel gelirlerin darbe alması ve tüketici harcamalarının zarar görmesi nedeniyle son aylarda ABD ekonomisinde bir güç kaynağı olmuştur.

Bu hafta açıklanan toplantı tutanaklarına göre FED’in faiz artırımlarını hızlandırdığı ortaya çıktı. Kripto para piyasaları için en iyi sonuç, Fed’in bu ay faiz oranlarını tekrar 75 baz puan artırma riskini azaltan bir istihdam raporu olacak.

Cardano (ADA) fiyat tahmini

Elde edilen verilere göre, ADA son 24 saatte yatay seyrediyor ve bu hafta yaklaşık %2,5 yükselme yolunda ilerliyor. Ancak analistler fiyatın 0,40 doların ortasından 0,50 dolara düşmesine dair artan bir riske dikkat çekiyor.

Nitekim ADA Haziran ortasından bu yana bir model oluşturdu. Cuma günkü ABD iş verileri daha geniş bir kripto hareketini tetiklerse, bir kırılma gerçekleşebilir. ADA fiyatı, 0,4930 dolar civarında ve 0,50 doların üzerinde önceki seansın en yüksek seviyelerini aştığında bir yükseliş kırılması tetiklenebilir.

Bu, 50 Günlük Hareketli Ortalama’nın 0,51 dolardan test edilmesine yol açabilir ayrıca. Gerçekleşecek kırılmanın ardından 0,5250 dolar ve 0,5450 dolar seviyelerinin de test edilmesi beklenebilir. ADA 0,45 doların altındaki bir hareketle düşüş eğilimi tetiklenecek ve 0,42 dolar ile Haziran ayının en düşük seviyelerinin hızlı bir şekilde test edilmesi için kapıyı açacak.

Boğalar, mevcut flamanın olumsuz yönde kırılmasının Cardano için kötü sonuçlar doğuracağının farkında olmalı. Kripto para Haziran ortasından bu yana mevcut modeli oluştururken, Mayıs ayında yıllık 0,40 doların altındaki en düşük seviyelerin basılmasından bu yana bir yükseliş trendi ile destekleniyor.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin