Yapılan ankette Cardano (ADA) fiyatı tahminleri hangi yönde oldu? İşte detaylar
Yapılan ankette Cardano (ADA) fiyatı tahminleri hangi yönde oldu? İşte detaylar

Yapılan ankette Cardano (ADA) fiyatı tahminleri hangi yönde oldu? İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano ADA yatırımcıları Finders anket sonuçlarını değerlendiriyor. Finder.com tarafından yakın zamanda yayınlanan tahminlerde, site araştırmacıları Cardano’nun (ADA) gelecekteki fiyatını tahmin etmek için 53 fintech uzmanıyla anket yaptı. Ankete katılanlara göre Cardano’nun yılı 0,63 dolardan kapatması bekleniyor.

Ankette ilginç sonuçlar elde edildi. Kısa vadede Cardano’da çoğunlukla düşüş yaşadı, ancak ankete katılanların tahminleri bölündü. PLAYN’in yaratıcısı Matt Lobel, ADA’nın 2022’nin sonunda 1,50 dolara yükselebileceğini tahmin ediyor ve Morpher CEO’su Martin Froehler de aynı fikirde.

ADA’nın değerinin 2022 yılının sonunda 1 dolara ulaşacağını tahmin ediyor sonuca göre yarışı yavaş ve istikrarlı bir şekilde kazanacağı düşünülüyor. Öte yandan, Permission.io’dan Charles Silver, gelecekte ADA’nın faydası konusunda şüpheli yaklaşıyor. Değeri, şu anki 0,49 dolar fiyatının çok altında 0,20 dolar olarak tahmin ediyor.

Diğer tahminler ne yönde?

Cardano’nun topluluk odaklı Twitter hesabı ADA Whale, çöken LUNA projesinin çökmeden önce verilen “yükselen” tahminler göz önüne alındığında, tahminlerin şaşırtıcı olmayacağını ifade ediyor.

Terra’nın ekosistemi, Terra UST ayrıştırmasının ardından Mayıs ayında çöküş yaşamıştı. LUNA fiyatı keskin bir fiyat düşüşünden sonra tüm değerini tamamen kaybetti ve milyarlarca dolarlık zarar bildirildi.

Cardano’nun yaratıcısı Charles Hoskinson, daha sonra Terraform Labs CEO’su Do Kwon tarafından yapılan bir jab’i tekrarlayarak “negatif korelasyon” için bazı LUNA tokenlerini satın almayı önermişti. Hoskinson ayrıca, ayı piyasasındaki diğer büyük kripto para birimlerini izlediğini iddia ederek ADA’nın son zamanlardaki düşük performansını savundu.

Cardano’nun yerel tokeni ADA, %8,93 artıştan sonra şimdi 0,49 dolardan işlem görüyor. Eylül 2021’deki Alonzo hard fork’unun ardından Cardano, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan yaklaşık 3 dolara ulaştı ve bu da yaklaşmakta olan Vasil hard fork’un benzer fiyat hareketine sahip olması için umutları artırıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin