Cardano (ADA) fiyatı baskıyla karşı karşıya! Teknik analiz
Cardano (ADA) fiyatı baskıyla karşı karşıya! Teknik analiz

Cardano (ADA) fiyatı baskıyla karşı karşıya! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) fiyatı 1,5 dolarlık önemli direnci geri kazandı. ADA fiyatı, son üç-dört seansta fiyat seviyesinin ötesine geçemediği için 1,20 dolar seviyesinin yakınında güçlü bir dirençle karşı karşıya kaldı. ADA fiyatı Perşembe günü önemli kayıplarla düşüyor. Boğalar 1,20 doların üzerine çıkamadı.  RSI göstergesi günlük grafikte negatif bir sapma gösteriyor

ADA fiyatı konsolide oluyor

ADA fiyatı, minimum kayıplarla daha yüksek seviyelerin yakınında yatay olarak işlem görmeye devam ediyor. Desteğe dönüşen direnç 1,15 dolar ticaret için kritik bir seviye olmaya devam ediyor. Artan satış baskısı, en azından kısa vadede fiyatın geri çekilmesine neden olabilir. Fiyat günlük kapanış bazında 1,15 doların altına düşerse, psikolojik 1 dolar seviyesini test edebilir. Bu boğalar için büyük bir gerileme olur.

Öte yandan, yükseliş hissiyatındaki bir değişiklik ve eğer fiyat seansın daha düşük seviyesini sürdürebilirse, boğaların umudu devam edebilir. Yükselişte, ilk yukarı yönlü hedef 1,25 dolarda bulunabilir. Ardından, piyasa katılımcıları kritik 200 günlük EMA’ya (Üssel Hareketli Ortalama) 1,30 dolardan yaklaşacak.

Yazım sırasında ADA gün için %3,28 düşüşle 1,15 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre en büyük sekiz kripto para birimi, %16 kazançla 1.669.029,044 dolar seviyesinde bulunuyor. Fiyatta düşüşle birlikte hacim artışı, fiyat için düşüş işareti gösteriyor.

Teknik göstergeler:

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi hala ortalama çizgisinin üzerinde işlem görüyor. Ancak, daha yüksek seviyelerden geri çekildi. Gösterge, varlıkta yaklaşan bir düşüş momentumunu gösteren fiyatla negatif sapma gösterir.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı orta çizginin üzerinde ancak azalan bir yükseliş hissi ile duruyor. Osilatörde bir düşüş, fiyat için olumsuz görünümü güçlendirecektir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin