Cardano (ADA) bu aralıkta sıkıştı! Beklenen yükseliş yaklaşıyor mu?
Cardano (ADA) bu aralıkta sıkıştı! Beklenen yükseliş yaklaşıyor mu?

Cardano (ADA) bu aralıkta sıkıştı! Beklenen yükseliş yaklaşıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ADA balinalarının ilgisi artıyor. ADA fiyatı, genellikle hafta sonları anlamlı bir işlem yapmadan aralığa bağlı kalıyor. Kripto para, haftanın başından bu yana birçok kez 0,75 dolar civarında test edildi. Arada, alıcılar Çarşamba günü bazı kazançlar arıyor ancak ertesi gün 0,90 dolardan silindi, bir zorluk olmaya devam ediyor.

  • ADA fiyatı, birikime yönelik bir ipucu ile önemli destek alanlarının yakınında dengeleniyor.
  • Fiyatın kısa vadeli 0,75 dolar ve 1 dolar aralığında kayması beklenebilir.
  • Çift dipli bir yapı, kripto paraya daha yüksek bir olasılıkla destek verecektir.
  • ADA fiyat zorlukları destek bölgesinde diyebiliriz.

Günlük grafikte, ADA fiyatı, 4 Nisan tarihinde yapılan 1,24 dolarlık yüksek seviyelerden azalan trend çizgisinin altında baskı altında kalmaya devam ediyor. O zamandan beri, fiyat yaklaşık %40 değer kaybetti ve 0,75 dolarlık dip seviyelerine ulaştı. Destek seviyesine yakın artışa göre fiyattaki düşüşle birlikte düşen hacim profili, satıcıların buradan daha fazla olumsuzluk göremediklerini, en azından bir sıçrama aradıklarını gösteriyor. Buna ek olarak, varlık, yukarı yönlü momentuma yol açabilecek klasik düşen kama modeli altında çalışmaya devam ediyor.

Yeni bir satın alma ivmesi, 50 günlük Üssel Hareketli Ortalama 0,93 ABD Doları ve ardından psikolojik 1 ABD dolar seviyesini serbest bırakacaktır.

Göreceli güç endeksi (RSI), fiyat 3 Mayıs tarihinden bu yana düşüş yaşasa da ortalama çizginin üzerinde kalıyor. Herhangi bir yukarı yönlü momentum daha yüksek bir fiyatı savunacaktır. Şu anda, 40 dolarda yer alıyor.

Hacim osilatörü, kısa vadeli hacim trendinin uzun vadeli hacim trendinden daha yüksek olduğunu bildiren 24,92 seviyesinde işlem görüyor. Yükseliş tezinin geçersiz kılınması üzerine fiyat, bahsedilen destek bölgesini ortalamanın üzerinde bir hacimle kesecektir. Bu durumda, ADA için yeni bir rekor düşük ihtimalli olabilir.

Yazım sırasında altcoin gün için %0,70 düşüşle 0,77 dolar seviyesinde işlem görüyor. Elde edilen verilere göre piyasa değerine göre sekizinci en büyük kripto para birimi, 24 saatlik işlem hacmini 1.169.551.055 dolarda tutuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin