9 Kasım Cardano (ADA) ve VeChain (VET) fiyat analizi: Beklenen seviyeler, önemli noktalar
9 Kasım Cardano (ADA) ve VeChain (VET) fiyat analizi: Beklenen seviyeler, önemli noktalar

Cardano (ADA) boğa koşusunun katalizörünü buldu: Şimdi fiyat bu seviyelere çıkabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Charles Hoskinson kısa süre önce Cardano (ADA) 1.4 güncellemesini bildirdi. CEO’ya göre, güncellemenin piyasaya sürülmesi beklenen önemli çözümlerle birlikte iyiye gidiyor. Bu, Cardano’nun 0,041 doların üzerinde işlem yapmakta zorlandığı bir zamanda geliyor. Ekip, bunun Cardano’ya tekrar yükselmesi için gereken desteği vereceğini umuyor.

Cardano (ADA) rallisi başlıyor

Pazar 14 Kasım’da çökmeden önce, Cardano  0,075 seviyesinin üzerinde işlem görüyordu. Fiyat 0,035 kadar düştükten sonra, sahipleri paranın dibe inmesini ve fiyat düzeltmesinin devam etmesini umuyorlar. Boğalar şimdi yatırımcılar arasında bir miktar güven görmesi gereken 0,041 dolarlık işareti görüyor. Ancak bu, ekibin güncellemelerinden ve gelişmelerinden sonra daha fazlasını alacak. Piyasa şu anda, Bitcoin tarafından tetiklenen düşüş eğiliminden geçiyor ve Cardano’nun yeniden yükselişe geçmesi için daha geniş bir ralli düzenleyecek.

3 kısa vadeli Cardano fiyat tahmini karşınızda!

Regresyon testinde Cardano 1.4 güncellemesi

Birkaç gün önce, Cardano CEO’su Charles Hoskinson YouTube’da bir AMA (Bana Her Şeyi Sor) yaptı. Hoskinson, Cardano projesinin teknik yönlerinden kişisel hayatına kadar her şeyi anlattı. Tartışma sırasında merakla beklenen Cardano 1.4 güncellemesi hakkında konuştu. CEO’ya göre, güncelleme regresyon testinde ve takımın birçok regresyona rağmen, gerçek bir endişe konusu yok. Ayrıca çekirdeğin üzerinde büyük miktarda refactoring olduğunu ve yeni veri çözümlerinin olacağını da ekledi.

Ancak, CEO’nın en büyük geliştirme güncellemesi, “Pas” kodlarının ve “Haskel” kodlarının başarılı bağlantısı olarak kaldı. Bu Daedalus cüzdanının arka ucunda rol alacak. CEO, Cardano’nun konumunu artırabilecek bir hamlede, güncellemenin Kasım ayı sonunda veya Aralık ayı başlarında lansman için hazır olacağını duyurdu.

Cardano yıl sonu itibarıyla 0,070 dolar seviyesinin üzerinde olabilir

12 Ekim’de Cardano Vakfı, Hoskinson ve Emurgo’nun vakıfta liderlik rolünü üstleneceğini duyurdu. Bunu Vakfın başkanı Michael Parsons’ın istifası izledi. Cardano fiyatları, önümüzdeki günlerde daha geniş piyasa düzeltmesiyle birlikte yükselmeye devam etmeli. Ancak Cardano 1.4 güncellemesi önemli gelişmeler getirse, fiyatları göreceğiz. Bir yükseliş senaryosunda, en azından Cardano ticaretini yıl sonu itibarıyla 0,070 dolar seviyesinin üzerine görebiliriz.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin