6 haftalık mücadelesini kazanan altcoin'de roketler ısınıyor! Hedefleri veriyoruz
6 haftalık mücadelesini kazanan altcoin'de roketler ısınıyor! Hedefleri veriyoruz

6 haftalık mücadelesini kazanan altcoin’de roketler ısınıyor! Hedefleri veriyoruz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yaklaşık altı hafta boyunca 20 EMA (kırmızı) seviyesini devirmek için mücadele eden Cardano (ADA) boğaları önemli bir eşiği aştı. Bugün itibarıyla ADA grafiğindeki 20 EMA, dirençten desteğe dönüştürüldü. Bu oldukça büyük bir yükseliş işareti olarak yorumlanıyor.

50 EMA’nın üzerinde bir potansiyel kapanış, ADA’yı uzun vadeli likidite aralığının (Kontrol Noktası/POC) 1 $’a yakın bir yerde test etmesi için destekleyebilir. Öteki tarafta ise yukarı hareketine devam etmeden önce 20 EMA’ya doğru bir geri çekilme görmemiz olası. Bu haberin yazıldığı sırada, ADA son 24 saatte %6,16 artışla 0,97dolardan işlem görüyor.

ADA günlük grafik

Cardano dik bir düşüş trendindeyken yedi aylık trend çizgisi desteği (sarı, kesikli) oluşturdu. Sonuç olarak, ATH’sinden bu yana değerinin yaklaşık %70’ini kaybetti ve günlük grafiğinde son üç ayda düşen bir takoz oluşturdu.

0,783 dolar desteği, ilginç bir şekilde yaklaşık 13 aydır test tabanı olarak duruyor. Böylece, 24 Şubat’ta dokuz ayın en düşük seviyesinden yükseldikten sonra, ADA, düşen takozdan çıkmayı başardı. Son iki günde, 20 EMA ile 50 EMA arasındaki fark boğalar lehine düzeldi.

0,95 doların üzerindeki herhangi bir kapanış, 1 dolarlık bölgeye doğru zıplamanın kilidini açabilir. 50 EMA sağlam durursa, kısa vadeli bir geri çekilme tetiklenebilir. Bunu takiben yükseliş sürebilir.

RSI, denge seviyesinin üzerine çıktıktan sonra çıkarken yükseliş eğilimi sergiliyor. Eğilim çizgisi direncinin altındaki herhangi bir kapanış, fiyatla gizli bir düşüş eğiliminin varlığını doğrulayacaktır. Ayrıca, CMF henüz sıfır çizgisinin üzerinde bir kapanış bulamadı.

Bu veri, altta yatan algının henüz boğalar lehine gelişmediğini gösteriyor. Sıfır çizgisine yakın bir engel, kısa vadeli bir düşüş eğilimini doğrulayabilir. Bununla birlikte, ADX, ADA için zayıf bir yön eğilimi sergilemekte.

Cardano son 30 günde Bitcoin ile %77’lik bir korelasyon gösteriyor. BTC fiyatını yakından takip etmenizi öneriyoruz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin