Cardano (ADA) ağı üzerinde oluşturulan proje sayısı rekor sayıya ulaştı!
Cardano (ADA) ağı üzerinde oluşturulan proje sayısı rekor sayıya ulaştı!

Cardano (ADA) ağı üzerinde oluşturulan proje sayısı rekor sayıya ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano ağı üzerinde oluşturulan proje sayısı 1000’i aştı. Cardano ağı üzerinde inşa edilen proje türlerinin bir dökümü, Ağ üzerinde inşa edilen bu projelerin %40,4’ünün NFT koleksiyonları olduğunu göstermektedir. Ekosisteminde olup bitenlere rağmen ADA hâlâ aşırı satım bölgesinde yer alıyor. Cardano ağı ilerleme kaydetmeye devam ediyor ve şu anda Cardano ağı üzerinde inşa edilen proje sayısı olan önemli bir dönüm noktasını aştı. Son zamanlarda, Cardano Ağı üzerinde inşa edilen proje sayısı 1.000’i aştı. Sayı şu anda 1.003’te duruyor.

Cardano Network üzerinde inşa edilen proje türlerinin dağılımı, Network üzerinde inşa edilen bu projelerin %40,4’ünün, dağılımda en yüksek yüzdeye sahip kategori olan NFT koleksiyonları olduğunu göstermektedir.

ADA ağında yer alan projeler

Breakdown of projects being built on ADA Network (Source: Twitter)

Bir sonraki en yüksek yüzdeye sahip proje, ağdaki 1.003 projenin %6,0’ını oluşturan kategori ile Topluluk ve Sosyal projelerdir.

ADA still in oversold territory (Source:TradingView)

ADA’nın teknik özelliklerine bakıldığında, token hâlâ aşırı satım bölgesinde ve devam eden ayı piyasası devam ederken fiyatı ayılar tarafından tutuluyor. ADA’nın fiyatı da 2,55 dolar civarında zirve yaptığından beri düşüşte. Fiyattaki düşüşe ve kripto ayı piyasasına rağmen, ADA, ekibin ağı kripto alanındaki en hızlı ve en performanslı ağ haline getirmeyi amaçlayan hızlı inovasyon nedeniyle blok zinciri geliştiricileri için popüler bir platform haline geliyor.

Ekip ayrıca, önümüzdeki aylarda ağın verimini, yani işlem işleme oranını artıracak bir dizi yükseltme yapmayı planlıyor. Bu, onu daha da hızlı bir ağ haline getirecektir. Belki de gelen en büyük yükseltmelerden biri Vasil Sert Çataldır. Cardano (ADA) yatırımcıları ve daha geniş kripto topluluğu, Hard Fork Etkinliğini sabırsızlıkla bekliyor.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin