Cardano, 2022 yılı için bazı planlarını duyurdu! İşte detaylar

Cardano, 2022 yılı için bazı planlarını duyurdu! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın en eski varlıklarından biri olan ADA coin, 2022 yılı için yol haritasını belirledi. Aslında daha önce yol haritasıyla ilgili ipucu verilmişti. Ancak şimdi detaylar daha netlik kazandı. Detayları 14 Ocak Cuma günü şirketin önemli isimlerinden biri olan Tim Harrison paylaştı.

14 Ocak Cuma günü, ADA protokolünü geliştiren blok zinciri teknolojisi firması Input Output Global’ın (IOG) Pazarlama ve İletişim Direktörü Tim Harrison, firmasının popüler L1 blok zinciri için performans optimizasyonu ve ölçeklendirmeye odaklanmasından bahsetti.

14 Ocak’ta yayınlanan bir IOG blog yazısında Harrison, Cardano Basho dönemine girerken IOG’nin “optimizasyon ve ölçeklendirmeye daha fazla enerji yatırdığını” söyleyerek başladı. Harrison,

“Parametre ayarlamaları, iyileştirmeler, iyileştirmeler ve diğer yeniliklerin tümü, 2022 boyunca Cardano’nun kapasitesini ve verimini istikrarlı bir şekilde artırmada rol oynayacak”

Cardano, DEX borsası için testlere başladı

Cardano, DEX borsası için testlere başladı 

IOG’nin blog gönderisinin, SundaeSwap laboratuvarlarının son derece popüler Cardano destekli merkezi olmayan borsanın (DEX) beta sürümününü duyurdu. 20 Ocak’ta Cardano ana ağında piyasaya çıkacağını duyurmasından sadece bir gün önce yayınlandığını belirtelim. Hatta edinilen bilgilere göre DEX borsası çalışmalarına başladı. Bu çalışmalar şu anlık test aşamasında.

Gelen haberlerle ADA yüzde 10’un üzerine çıktı

Ekip tarafından paylaşılan yol haritasıyla beraber ADA coin bir anda yüzde 10’luk bir sıçrama yaşadı. Son 24 saat içinde yüzde 80’i bulan bir hacim giriş oluştu. Anlık fiyatı ise 1.38 doların üzerinde. Daha öncesinde 3 doları geçerek ATH yapmıştı.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin