cap.club
Cap.Club ile kripto para işlemlerinizi kendi kurallarınıza göre yapın

Cap.Club ile kripto para alım satımlarınızı kendi kurallarınıza göre yapın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ticarette doğru zamanda hareket etmek, yüksek kâr etmenin son derece önemli bir faktörüdür. Bu kural finansal piyasalarda olduğu gibi kripto para ticaretinde geçerlidir. Bir trader işleme girmek için en uygun zamanı yakaladığında açtığı pozisyondan maksimum kâr elde edebilir.  7 gün 24 saat işlem yapılabilen kripto para piyasalarında ise stratejinize göre belirlediğiniz işlem fiyatını takip etmek her zaman kolay değildir. Böyle bir durumda güvenilir şekilde otomatik işlem açabileceğiniz Cap.Club gibi bir platform, kripto para ticaretinizi kolaylaştırırken kârınızı artırmaya da yardımcı olur.

Cap.Club ile kripto para ticaretinizi kolayca otomatikleştirin

Cap.Club, kripto para işlemlerinizi otomatikleştirmenizi sağlayan online bir platformdur. Platformun desteklediği ana kripto para borsalarına kolayca bağlanabilir, stratejinizi oluşturabilir ve kârınızı artırmaya başlayabilirsiniz. Cap Club Platformunda bulunan zengin trading araçları sayesinde artık kripto para alım satımında en doğru zamanı yakalamak için sürekli fiyatları kontrol etmenize gerek kalmıyor. Otomatik gerçekleşebilecek işlemler sayesinde gece uyurken bile para kazanma imkânına kavuşabilirsiniz. İşlem parametrelerini ayarladığınızda sistem, 24 saat boyunca bu parametreleri takip eder. İşleme girmek istediğiniz kripto para, belirlediğiniz stratejiye uygun fiyata geldiğinde pozisyonunuz otomatik olarak açılır.

Dünyanın en büyük kripto borsalarına güvenli ve hızlı şekilde bağlanın

Buna ek olarak, Cap.Club platformunda manuel yapılan işlemlerle kıyaslanmayacak şekilde yüksek işlem hızlarına kavuşursunuz. Ekip, hedef fiyata ulaşılması ile emrin borsaya iletilmesi arasındaki sürenin yarım saniye gibi iddialı bir sürede gerçekleşeceğini vurguluyor. Bu sürenin oldukça kısa olması, fiyat değişmeden en iyi fiyatla işleme girmeniz konusunda size yardımcı olur.

Cap Club hizmetini tercih etmenizi sağlayacak diğer bir neden ise tek bir ara yüzde farklı borsalarda işlem yapabilme imkânına sahip olabilmenizdir. Platform, şu an Binance, Poloniex ve Bittrex gibi kripto dünyasının önemli borsalarını desteklerken, borsa ağını genişletmek için çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Benzersiz Visual Strategy Editor ile kendi stratejinizi oluşturun

Cap.Club platformunun en iddialı özelliği ise görsel strateji editörü (visual strategy editor). Bu editör sayesinde herhangi bir programlama dili kullanmanıza gerek kalmadan işlem algoritmaları geliştirebilirsiniz. Böylelikle kendinizi kripto para borsalarının standart fonksiyonlarıyla sınırlandırmadan işlem yapabilir oyunda üst sıralara çıkma şansı yakalayabilirsiniz. Kullanıcı dostu ara yüzü ile ister kripto para ticaretine yeni başlayın ister profesyonel bir yatırımcı olun, Cap.Club online işlem platformunu verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Strateji oluşturmanıza yardımcı benzersiz bir araç olan visual strategy editor haricinde platformda bulunan tüm araçların -kısıtlı sayıda- ücretsiz planda kullanılabilmesi diğer bir tercih sebebi olabilir. Bu bağlamda Cap.Club’da temel stratejileri, izleme, limit ve piyasa emirlerini visual editor gibi ücretsiz şekilde kullanabilirsiniz.

Ücretsiz plan, 30 günlük 1 adet eş zamanlı çalışma stratejisi, visual strategy editör’de 4 blok kullanımı ile sınırlıyken aylık 30 dolara satın alabileceğiniz pro planı, hiç bir kısıtlama olmadan kullanabilirsiniz. Ayrıca yıllık 300 dolar olan Cap.Club pro planı böylelikle daha ekonomik fiyata sunuluyor. Pro planda ayrıca sinyaller için anlık Telegram bildirimi alma imkânına da sahip olabilirsiniz.

Cap.Club platformu ayrıca verilerinizin ve fonlarınızın emniyeti ve güvenliği için üst düzey bir koruma sağlıyor. Bu bağlamda Cap.Club kişisel kullanıcı hesabınız, iki faktörlü kimlik doğrulama ile korunurken kişisel bilgileriniz şifreleniyor. Ayrıca sistem durumu devamlı kontrol edilen platformdan kesinlikle para çekme ve yatırma işlemi yapılmıyor. Fonlarınız borsa hesaplarınızda depolanırken Cap.Club platformu aracılığıyla sadece fonların yönetimini gerçekleştirebiliyorsunuz.

Tüm bu artıların yanında hızlı müşteri desteği vadeden Cap.Club ekibi, herhangi bir sorunla karşılaştığınızda kapsamlı bir destek sunuyor.

API key aracılığıyla platformun desteklediği kripto para borsalarına kolayca bağlanabildiğiniz Cap.Club hesabınızda dilerseniz stratejilerinizi hızlıca uygulayabileceğiniz gibi dilerseniz de işlem tecrübenizi artırmak için demo hesabından gerçek fiyatlarla deneme işlemleri de yapabilirsiniz. Bu özellik hem platforma alışmanıza yardımcı olurken hem de kripto para ticaretine yeni başlayanlar için benzersiz bir deneyim sunuyor.

Siz de Cap.Club online işlem platformunda hesabınızı kolayca oluşturup yapacağınız otomatik işlemlerle kâr olasılığınızı daha da artırabilirsiniz.

– cap.club –

Telegram Youtube

Müşteri destek: [email protected]

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin