Cumhurbaşkanı Erdoğan, Forum Metaverse'te konuşuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Forum Metaverse'te konuşuyor | Görsel: Anadolu Ajansı (@AACanli)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Forum Metaverse’te konuştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti tarafından düzenlenen Metaverse Çalıştayı’nda bir konuşma gerçekleştirdi.

Aşağıdan izleyebilirsiniz.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

“Dijital teknolojilerin yeni bir safhası diyebileceğimiz Web3.0 ve onunla bağlantılı en popüler mecra olan Metaverse hakkında konuşmak, tartışmak, tespit ve tekliflerimizi paylaşmak üzere bir aradayız.

Bu, siyasette bir ilk.

Baş döndürücü bir devrime bizzat şahitlik ediyoruz. Çocukluk ve gençliğimizde, filmlerde ve hikayelerde geleceğe yönelik tasavvurların birer birer hayata geçtiğini görüyoruz.

Evlatlarımız bu dijital devrimin aktif kullanımından içerik üretimine, teknik donanımından yazımına kadar tüm süreçlerinin bizzat içinde. Torunlarımız ise konuya hakimiyetleri ve kullandıkları teknolojik araçların zenginliğiyle bizim kavrayabileceğimizin çok ötesinde bir dünyada yaşıyorlar.

Toplantımızın konusu olan Metaverse ve benzeri mecralar, belki torunlarımızı da aşıp onların çocuklarının hayat biçimlerinin ayrılmaz birer parçası olacak. Meta projeler, Web3.0 denen çok daha kapsamlı, kuşatıcı, karmaşık bir teknolojik dönüşümün üzerinde inşa edilen mecralardan yalnızca biri. Tabii bu süreç, öncelikle 5G gibi yeni altyapı teknolojilerinin hızla inşa edilmesini, yaygınlaştırılmasını gerektiriyor.

Her ne kadar COVID-19 salgını dönemi dijital tüketimi artırarak bu teknolojilerin cazibesini artırsa da böylesine büyük yatırımların kısa sürede gerçekleştirilebilmesi mümkün değildir.”

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin