featured

CAKE, kritik direnç noktasını kırmak için mücadele ederken yeterli ilgiyi kazanabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – PancakeSwap’ın CAKE token’ı, 4,50 doların üzerinde uzun vadeli direnç noktası ile mücadele eden önemli bir kavşakta.

PancakeSwap, geçen hafta kripto yatırımcılarının izleme listesinde üst sıralarda yer aldı. Kripto para piyasasındaki düşüş koşullarına rağmen CAKE, piyasa değerine göre ilk 100’de bulunan kripto para birimlerinin çoğundan daha iyi performans göstermeyi başardı. Böylece günü ve haftayı yeşil renkte kapattı.

CAKE için sosyal beklenti yüksek

Bu yazının yazıldığı sırada altcoin, 4,60 dolar civarında işlem görüyor. Haftalık zaman diliminde de %8’in üzerinde bir kazanç kaydetti. CAKE, birkaç gün boyunca CoinMarketCap’in trend listesinde ilk üç token içindeki yerini korumayı başardı.

4 doların altındaki fiyat seviyesinden toparlandıktan sonra, kripto para birimi son yedi günde %12’nin üzerinde değer kazandı. Bir saatlik, bir günlük ve bir haftalık grafiklerde yeşilde kalmayı başaran birkaç altcoin’den biri oldu.

Ek olarak LunarCrush’tan gelen bilgiler, altcoin’in bir haftalık AltRank’e göre en iyi 10 token listesinde; en iyi performans gösteren XRP’nin hemen arkasında yer aldığını vurguladı. Bu sıralamalar, kripto para biriminin sosyal metrikleri hakkında bir fikir verir. Genellikle de onları fiyatlarındaki yükseliş beklentisine göre sıralar.

CAKE

CAKE’nin 24 saatlik ticaret hacmi, bu yazının yazıldığı sırada 55 milyon doların biraz üzerinde bulunuyor. Bu da %52’nin üzerinde keskin bir artış kaydettiği anlamına geliyor. Nispeten yüksek ticaret hacimleri, token için kısa vadeli fiyat ivmesine yardımcı olabilecek daha yüksek bir yatırımcı coşkusunu yansıtıyor.

PancakeSwap, RichQUACK gibi token’ların yanı sıra en çok trend olan BNB zincir projelerinden biri olarak CoinMarketCap’te de trend oldu.

Ralli devam edecek mi?

Son %12’lik yükseliş, altcoin’in haziran ayındaki %40’lık düşüşün ardından bir miktar toparlanmasına yardımcı oldu. Özellikle, 4,50 dolar seviyesi son beş ayda token için kilit direnç görevi gördü.

Boğalar fiyatları 4,50 dolar seviyesinin üzerinde tutmayı başarırsa, bir sonraki önemli direnç 5 dolarlık psikolojik bariyerde olacaktır. Günlük grafikte CAKE’nin RSI değerine bakıldığında, satın alma baskısındaki sürekli artış, kripto para biriminin kısa vadeli hareketi için olumlu bir görünüm sağlıyor.

Bununla birlikte, son zamanlarda 32 milyon dolara eşdeğer 7,002,686 adet CAKE token’ı yakıldığından arz-talep dinamikleri biraz toparlanmış oldu.

Bir tweet, toplam arza karşı toplam yakılan miktara bakarak havuzun nasıl büyümeye devam ettiğini vurguladı.

Toplam arz, maksimum arzın %44,08’indeyken, enflasyon oranı 8,3$CAKE/block olarak kaydedildi. Tweet, mevcut hızında maksimum arza 50,4 milyon blokta ulaşılabileceğini iddia etti. Bu, yanma bozulmadan kaldığı için token için sağlam bir havuz büyümesi sağlar.

Bununla birlikte, 5 dolar seviyesine doğru olan hareket başarısız olursa, 4 dolar seviyesine bir düşüş gerçekleşebilir. Yatırımcılar bu destek noktasında yeniden toparlanma işaretleri arayabilirler.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin