CAKE analizi: Momentum varlığı yüzde 22’lik yükselişe götürecek mi?

CAKE fiyat analizi: Kartlar yeniden oyunda mı? 8 dolar altında baskı devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CAKE fiyat analizi, taze bir işlem haftasına sıkıcı bir başlangıç yaptı. Bundan sonra son üç seansta ise yatay işlem görmeye devam ediyor. Fiyat, çok haftalı destek alanının yakınında yaklaşık 7,50 dolar civarında seyrediyor. Nisan serisinde CAKE fiyatı, yaklaşık %36’lık bir düşüşle daha geniş kripto alanı takip etti.

CAKE fiyat analizi için net bir yön eğilimi olmaksızın dar bir aralıkta işlem görmeyi sürdürüyor. 8,0 doların üzerinde belirleyici bir kırılma, fiyatta daha fazla kazanç getirebilir. En düşük 5,24 dolardan yükselen trend çizgisi, boğalar için bir destek görevi gördüğünü gösteriyor.

CAKE fiyat analizi: Konsolidasyon süreci sürüyor

Günlük grafikte 5,24 dolardan başlayan yükselen trend çizgisi, boğalar için güçlü bir destek bariyer konumunda. Ayrıca, fiyat 50 günlük EMA’ya (Üssel Hareketli Ortalama) 8,03 dolardan meydan okumaya çalıştı. Ayrıca, yenilenen bir satın alma baskısı, fiyatı yukarı yönde hareket etmeye itebilir.

Günlük grafikteki trendi analiz edersek, PancakeSwap 7.5$ civarında güçlü bir destek bölgesi barındırdığını gördük. Fiyat %67 artışla 10.42$’lık en yüksek seviyelere geçtiğimiz ay içinde ulaşmıştı. Ancak boğalar kazançları artırmayı başaramadı ve geri çekildi. Birden fazla Doji mum çubuğunun oluşumu, fiyatın buradan geri sıçrayabileceğini gösteriyor.

CAKE fiyat analizi için sıçrama olursa, ilk yukarı yönlü zorluk psikolojik 8 dolarda yer alıyor. Ardından ise yatay direnç seviyesi 9,69 dolarda bulunuyor.

Şimdiye kadar CAKE için işler iyimser görünse de, satış baskısı hala bir artış hakim eğilimi tersine çevirebilir. Fiyat, yükseliş eğilimi çizgisini 7.08 dolardan yeniden yakalamak için geri düşebilir. Ayrıca, eğim çizgisi kırılırsa 26 Mart’ın en düşük seviyelerini 6.86 dolarda görebiliriz.

Teknik göstergeler

  • Göreceli Güç Endeksi (RSI) 42 yakınlarında işlem görüyor. Gösterge 25 Nisan’da ortalama çizgisinin altına düşüyor.
  • Hareketli ortalama yakınsama sapması (MACD), azalan düşüş momentumu ile orta çizginin altında seyrediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin