trading yarışması

Bybit’ten Türkiye’deki kullanıcılarına özel muhteşem ödüllerle dolu bir trading yarışması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bybit, dünyanın önde gelen kripto varlık işlem platformlarından biri olarak kullanıcılarına kripto varlıklarla güvenle işlem yapabilecekleri, kullanıcı deneyiminin en üst düzeyde olduğu bir işlem deneyimi sunmayı amaçlamaktadır. 

Kullanıcılarının kripto varlıklarla işlem deneyimini en üst düzeye çıkarma yolunda “Bybit ile Seviye Atlayın” mottosuyla hareket eden Bybit, değerli kullanıcılarını ödüllendirmek için yaptığı kampanyaları ve verdiği ödüllerle de kullanıcılarına seviye atlatıyor.

Bybit son olarak Türkiye’deki kullanıcılarına özel “Trading Yarışması” etkinliğini duyurdu.

Trading Becerilerinizi Tüm Kripto Alemine Göstermek İçin Bybit’in Trading Yarışması’na Katılın ve Muhteşem Ödülleri Kazanın! 

Bybit’in Türkiye’deki kullanıcılarına özel Trading Yarışması için kayıtlar, 8 Mart 2022 saat 20.00’de başlayacak ve 30 Mart 2022 saat 20.00’e kadar sürecek.

Trading Yarışması, 14 Mart 2022 saat 20.00’de başlayıp 1 Nisan 2022 saat 20.00’de sona erecek.

Trading yeteneklerinizi bireysel ya da takım olarak ispatlamak ve 18.000 USDT değerindeki ödül havuzundan payınızı almak için acele edin!

Trading yarışmasına takım olarak mı katılmak istiyorsunuz? 

Trading Yarışması’na etkinlik sayfasında yer alan formu doldurup takım olarak katılabilir ve yine etkinlik sayfasında  yer alan formu doldurarak takımınıza yeni bir takım arkadaşı ekleyebilirsiniz.

Trading yarışmasına bireysel olarak mı katılmak istiyorsunuz? 

Bireysel yeteneklerinize güveniyorsanız ve bu konuda iddialıysanız etkinlik sayfasından [Blog Link] bireysel olarak Trading Yarışması’na katılabilirsiniz.

18.000 USDT Değerinde Ödül Havuzu!

En yüksek Kâr/Zarar yüzdesine göre ilk üçe girmeyi başaran takımlar 8.000 USDT değerinde çekilebilir ödüllerin olduğu ödül havuzunu paylaşacak.

En yüksek Kâr/Zarar yüzdesine göre ilk üçe girmeyi başaran bireysel kullanıcılar 8.000 USDT değerinde çekilebilir ödüllerin olduğu ödül havuzunu paylaşacak.

Takım yarışması kapsamında Vadeli İşlemler’de tüm işlem çiftlerinde 10.000.000 USDT değerinde işlem hacmine ulaşan tüm takımlar, 2.000 USDT değerinde trade ödülünü paylaşacak.

Bybit’in Türkiye’deki kullanıcılarına özel Trading Yarışması etkinliği ile ilgili “Hüküm ve Koşullar”ı ve etkinliğe ilişkin diğer detayları incelemek için etkinlik sayfasını ziyaret edin.

Bybit: 7/24 kesintisiz ve güvenilir işlem deneyimi

Dünya çapında bir kripto para platformu olan Bybit; Mart 2018’de kripto yatırımcılarının, ultra hızlı eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki bireysel ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi alım-satım hizmetleri ve DeFi madenciliği ürünlerinin yanı sıra API desteği sağlıyor. Ayrıca gelişmekte olan dijital varlık sınıfları için en güvenilir platform olma taahhüdünü sürdürüyor. 

Fiyat dalgalanmaları yüzünden pozisyonunuz haksız yere kapandığında Bybit, kullanıcılarının varlıklarını adil piyasa fiyatından telafi eder. Bybit’in 7/24 müşteri desteği ile kullanıcılar, özellikle yardıma ihtiyaç duyduklarında asla cevapsız kalmazlar.

Güvenlik alanında yapılan yatırımın büyüklüğü, bir şirketin genel güvenlik taahhüdünün ve kapasitesinin önemli bir göstergesidir. Güvenlik alanında yaptığı yatırımlarla sektöre öncülük eden Bybit, bütçesinin yüzde 25’ini bu alana ayırıyor.

İnternet Sitesi: https://www.bybit.com/tr-TR/

Twitter: https://twitter.com/BybitTurkiye

Telegram: https://t.me/BybitTurkish

Instagram: https://www.instagram.com/bybitturkiye/

(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin