featured

Bybit, “Davet Et, Kazan!” etkinliği ile Türkiye’deki kullanıcılarına muhteşem ödüller dağıtıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Davet Et, Kazan etkinliği. Bybit, dünyanın önde gelen kripto varlık işlem platformlarından biri olarak kullanıcılarına kripto varlıklarla güvenle işlem yapabilecekleri, kullanıcı deneyiminin en üst düzeyde olduğu bir işlem deneyimi sunmayı amaçlamaktadır.

Kullanıcılarının kripto varlıklarla işlem deneyimini en üst düzeye çıkarma yolunda “Bybit ile Seviye Atlayın” mottosuyla hareket eden Bybit, düzenlediği kampanyalar ve verdiği ödüllerle de kullanıcılarına seviye atlatıyor. Bybit, son olarak Türkiye’deki kullanıcılarına özel “Davet Et, Kazan!” etkinliğini duyurdu.

Bybit’in Türkiye’deki Kullanıcıları Arkadaşlarını Davet Ederek 250 $’a Kadar Kazanabilecekler!

Bybit’in Türkiye’deki kullanıcılarına özel Davet Et, Kazan! etkinliğine katılmak oldukça kolay. Kullanıcıların etkinliğe katılımlarının geçerli olabilmesi için etkinlik sayfası üzerinden etkinliğe kaydolmaları gerekmektedir. 

Katılımcılar; referans linkleri ile davet ettikleri, koşulları sağlayan her bir arkadaşı için çekilebilir 5 USDT kazanacak. Her katılımcı toplamda 250 USDT’ye kadar ödül kazanabilecek. Katılımcıların ödül kazanabilmeleri için davet ettikleri, koşulları sağlayan arkadaşlarının Bybit’in Spot Piyasasında en az 50$ değerinde alım-satım yapması gerekiyor.

Ödüller bunlarla da sınırlı değil!

Bybit’in Davet Et, Kazan! etkinliğine katılan kullanıcıların referans linkini kullanarak Bybit’e kaydolan kişiler Bybit’in Spot Piyasasında en az 50 $ değerinde alım-satım yaparak 5 USDT kazanacaklar. Alım-satım miktarı 200 $’a ulaştığında ise 10 USDT kazanacaklar.

Etkinlik 19 Ocak Perşembe günü saat 19.00 itibarıyla başladı ve 18 Şubat Cuma günü saat 18.59’a kadar sürecek. Etkinlikle ilgili tüm detayları etkinlik sayfasında bulabilirsiniz.

Daha Fazla mı Kazanmak İstiyorsunuz? Bybit’in Referans Programına Göz Atın!

Yukarıda detaylarına yer verilen etkinlik ve ödüllerin yanı sıra Bybit’in referans kampanyasına katılan kullanıcılar, koşulları sağlayan her bir referans için 20 dolar değerinde trade ödülü ve değeri 500 dolara varan ödül kartları kazanabilir.

Bybit: 7/24 kesintisiz ve güvenilir işlem deneyimi

Dünya çapında bir kripto para platformu olan Bybit; Mart 2018’de kripto yatırımcılarının, ultra hızlı eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki bireysel ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi alım-satım hizmetleri ve DeFi madenciliği ürünlerinin yanı sıra API desteği sağlıyor. Ayrıca gelişmekte olan dijital varlık sınıfları için en güvenilir platform olma taahhüdünü sürdürüyor.

Fiyat dalgalanmaları yüzünden pozisyonunuz haksız yere kapandığında Bybit, kullanıcılarının varlıklarını adil piyasa fiyatından telafi eder. Bybit’in 7/24 müşteri desteği ile kullanıcılar, özellikle yardıma ihtiyaç duyduklarında asla cevapsız kalmazlar.

Güvenlik alanında yapılan yatırımın büyüklüğü, bir şirketin genel güvenlik taahhüdünün ve kapasitesinin önemli bir göstergesidir. Güvenlik alanında yaptığı yatırımlarla sektöre öncülük eden Bybit, bütçesinin yüzde 25’ini bu alana ayırıyor.

Bybit Hakkında

Küresel bir kripto para işlem platformu olan Bybit, Mart 2018’de kripto para yatırımcılarının ultra hızlı eşleşen bir motor, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteği bulabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki bireysel ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi alım-satım hizmetleri ve bulut madenciliği ürünlerinin yanı sıra API desteği sağlıyor ve gelişmekte olan dijital varlık sınıfı için en güvenilir platform olma taahhüdünü sürdürüyor.

Daha fazla bilgi için:

İnternet Sitesi: https://www.bybit.com/tr-TR/

Twitter: https://twitter.com/BybitTurkiye

Telegram: https://t.me/BybitTurkish

Instagram: https://www.instagram.com/bybitturkiye/

Destek: [email protected]

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin