Bybit, Arbitrum

Bybit, Arbitrum Ana Ağının Entegrasyonunu Tamamladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en hızlı büyüyen kripto para borsalarından biri olan Bybit, Arbitrum ana ağının (mainnet) entegrasyonunu tamamladı. Bu entegrasyon ile birlikte 27 Ocak tarihinden itibaren Bybit kullanıcıları artık Arbitrum ağında Ether (ETH), Tether (USDT) ve USD Coin (USDC) ile yatırma ve çekme işlemi yapabilecek.

Ethereum Katman 2 (L2) ölçeklendirme çözümü ve Ethereum ana ağındaki tıkanıklıkları azaltmaya yarayan ilk Optimistic Rollup’lardan (OR) biri olan Arbitrum, off-chain işlemlerle ve kanıtı güvenceye almak için ana ağa gönderdiği sonuçlarla Ethereum’daki işlemlerin daha ucuza gerçekleştirilmesini sağlıyor.

Üst Düzey İşlemler: Güvenlik, Ölçeklenebilirlik ve Düşük Ücretler Üçlüsünü Bir Araya Getiriyoruz

Bybit kullanıcıları, arada üçüncü bir tarafa güven gerektirmeyen, Ethereum blok zincirinde yerleşik güvenlik olanağından faydalanabilecek. Burada herhangi biri Arbitrum gibi bir L2’nin sonuçlarının doğru olup olmadığından emin olunabilecek. Aynı zamanda Bybit kullanıcıları, Arbitrum’un hızından, düşük işlem ücretlerinden ve hızlı işlem gerçekleştirme zamanı ve kapasitesinden faydalanabilecek.

Bybit, kullanıcılarına en iyi likiditeyi sağlayarak piyasadaki en güvenilir, istikrarlı ve kullanımı kolay kripto para borsası olduğunu kanıtlamış durumda. Büyük borsalar arasında öne çıkarak Bybit, sıfır aşırı yükleme ve sıfır hizmet kesintisi ile yıl boyunca %99,99 işlevselliğe ulaştı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou; “Gelecek vadeden ve yenilikçi bir ölçeklendirme teknolojisi olan Arbitrum’u Bybit kullanıcılarımıza sunmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Arbitrum’un merkeziyetsiz, geliştirici dostu ve geniş ekosistem desteği ile tüm kripto severlere üst düzey ürünler ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

-*-

Bybit Hakkında

Küresel bir kripto para işlem platformu olan Bybit, Mart 2018’de kripto para yatırımcılarının ultra hızlı eşleşen bir motor, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteği bulabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki bireysel ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi alım-satım hizmetleri ve bulut madenciliği ürünlerinin yanı sıra API desteği sağlıyor ve gelişmekte olan dijital varlık sınıfı için en güvenilir platform olma taahhüdünü sürdürüyor.

 

Daha fazla bilgi için:

İnternet Sitesi: https://www.bybit.com/tr-TR/

Twitter: https://twitter.com/BybitTurkiye

Telegram: https://t.me/BybitTurkish

Instagram: https://www.instagram.com/bybitturkiye/

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin