Büyük yükseliş sinyali geldi: Altcoin’den %40 hazırlığı! Bu seviye aşılırsa cepler dolacak
Büyük yükseliş sinyali geldi: Altcoin’den %40 hazırlığı! Bu seviye aşılırsa cepler dolacak

Büyük yükseliş sinyali geldi: Altcoin’den %40 hazırlığı! Bu seviye aşılırsa cepler dolacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kilit direnci kırmaya hazırlanan Solana için sırada çok büyük bir yükseliş olabileceği iddia edildi. Bir süredir kenarda bekleyen yatırımcıların bu gelişmenin ardından SOL’a yüklenmesi olası görülüyor. Yine de sahte bir sinyal olması ihtimalinden ötürü yatırımcıların dikkatli olması şart.

Solana için bulanık görüntü yerini yükselişe bırakabilir

Solana fiyatı, bu ay oldukça dar bir bölgede dalgalandığı için kafa karıştırıcı bir tablo söz konusuydu. Hem boğalar hem de ayılar, Katman 1 tokeninde hakimiyet paylarına sahipti. Ancak bu hafta, SOL fiyatının konsolidasyon üçgenini aştığı için boğaların bir çıkış yaptığı yaptığı görülüyor.

9 saatlik grafikteki Solana fiyatı, hacim profili göstergesinde hem ayılar hem de boğalar bulunduğundan çelişkili sinyaller veriyor. Geçen haftaki tezde, Dalga C’nin 106 $’da kırılmasının, teknik tahminlere göre SOL fiyatını %40 daha fazla artırmanın katalizörü olabileceğinden bahsedilmişti. Solana fiyatı şu anda kırılma bölgesinin %15 altında olduğu için bu fikir devam ediyor.

Konsolidasyon üçgenlerinin yatırımcıları kandırabildiği biliniyor, bu sebeple dikkatli olmanızı ve 106 doların tetiklenmesini beklemeyi düşünmenizi öneriyoruz. Bu potansiyel üçgenin E Dalgası, Elliot Wave analistleri arasında gerekli olan boyutlara uymadığından, trend çizgisinin altında bir kırılma çok olası.

Boğalar Solana fiyatını 106 dolara itebilirse, tüm işaretler yolunda demektir. SOL, mevcut seviyelerden %40’lık bir artışı temsil eden 140 dolarlık bölgeye ulaşma gücüne sahip olabilir. Yatırımcılar, o zamana kadar kripto para piyasasında daha umut verici dijital varlıkları düşünmeli.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin