Büyük şirketlerin etkisi: SEC yetkilisinden Bitcoin açıklaması
Büyük şirketlerin etkisi: SEC yetkilisinden Bitcoin açıklaması

Büyük şirketlerin etkisi: SEC yetkilisinden Bitcoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nda (SEC) bir komisyon üyesi olan Hester Peirce, Tesla, BNY Mellon ve Mastercard gibi büyük şirketler Bitcoin (BTC) ve diğer dijital varlıklara girmeye başladıkça açık kripto para birimi düzenlemelerine acil ihtiyaç olduğunu söylüyor.

Kripto para yasasına ihtiyaç

ABD düzenleyici kurumların en önde gelen kripto savunucularından biri olan Peirce, uzun zamandır düzenleyicilere, bireylerin ve işletmelerin yasayı çiğnemekten korkmadan kripto varlıklarına yatırım yapmalarına izin verecek net kurallar bulmalarını istiyor.

Gemini’nin kurucuları Tyler ve Cameron Winklevoss tarafından yapılan bir bitcoin borsası yatırım fonu başvurusunu reddetme kararına açıkça itiraz ettikten sonra Peirce “Crypto Mom (Kripto Annesi)” ​​lakabını kazandı.

Açık kripto düzenlemeleri için çağrı

Reuters ile yeni bir röportajda Peirce, büyük firmaların bilançolarına kripto para birimleri ekledikleri haberleri arasında kripto alanı için net kurallara ve düzenlemelere olan ihtiyacı bir kez daha yineledi.

Peirce, “Sadece bir süredir netlik taleplerinin olması ve yeni bir yönetimin yeni bir bakış açısı kazanma şansı vermesi değil, aynı zamanda piyasa yer alan diğerlerinin de yeni bir bakış yaptığı bir zamandı. Bu durum, daha fazla netlik sağlamak için bu alanda bir tür önlem almamızın aciliyetini artırıyor.” diyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin