Bitcoin fiyat artışını, bu büyük sipariş emri tetikledi!
Bitcoin fiyat artışını, bu büyük sipariş emri tetikledi!

Büyük resme bakın! Ekonomiste göre Bitcoin (BTC) gelişiyor ve büyüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) fiyatı madencilik zorluğu ve hash rate ile birlikte çöküyor gibi görünüyor. Ancak daha büyük resmi yakınlaştırarak incelediğimizde, Bitcoin ekonomist Saifedean Ammous tarafından paylaşıldığı üzere Bitcoin büyüyor.

Bitcoin (BTC)  ağı saniyede trilyonlarca hash gerçekleştiriyor

Bitcoin şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) olan 20.000 dolardan yaklaşık %80 düşüşle yaklaşık 3.884 dolar seviyesinden işlem görüyor. 67,6 milyar dolarlık piyasa değeri ile günlük işlem hacmini yaklaşık 5,2 milyar dolar seviyesinde yönetiyor. Bitcoin fiyatı düştükçe hash rate madencilerin tezgahlarını kapattıkları gibi, “Bitcoin ağı saniyede trilyonlarca hash gerçekleştiriyor.

Kaynak: Blockchain.com
Kaynak: Blockchain.com

Dahası, yeni bir blok bulmak için göreceli zor bir ölçü olan Bitcoin madenciliği zorluğu. Zorluk, madenciler ağı tarafından harcanan gücün bir fonksiyonu olarak periyodik olarak ayarlanıyor.

Kaynak: Blockchain.com
Kaynak: Blockchain.com

“Bitcoin sürekli olarak büyüyen yeni bir parasal varlık.”

Madencilere ödenen işlem ücretlerinin toplam değeri olan toplam işlem ücretlerine baktığımızda (blok ödüllerinin para tabanı değeri dahil değil), Blockchain.com verilerine göre fiyatlara göre ciddi bir şekilde düştü. Bununla birlikte, Bitcoin uzmanları ve meraklıları, bunun hiçbir şekilde Bitcoin ve kriptoların sonuna işaret etmediğine ve birinin kalkınma yönüne odaklanmaya ihtiyaç duyduğuna inanıyor. Bitcoin ekonomisti ve The Bitcoin Standard’ın yazarı Saifedean Ammous, konuya yönelik şunları söylüyor:

Günlük gürültüyü, önemsiz dramaları, çaresiz çığlık atan nocoiner’ları uzaklaştırır ve görmezden gelirseniz, bu gerçekten şu anlama gelir: Değer ve güvenlikiçinde sürekli olarak büyüyen yeni bir parasal varlık.

Alex Gurevich: “Bitcoin avantajlarını ve popülaritesini arttırıyor.”

Neil Woodfine: “Bitcoin PARA sorununa bir yazılım çözümü.”

Bitcoin, kalkınma ve ilgi alanları büyümeye devam ederken kesinlikle aramızda kalmak için burada. Blockstream’de çalışan Neil Woodfine “Bitcoin’in PARA sorununa bir yazılım çözümü” olduğunu vurguluyor. Neil Woodfine konuya yönelik şunları söylüyor:

Piyasa güçleri -aksi halde ekonomik gerçeklik olarak bilinir- Bitcoin’invarlığını sürdürebilir ve onu varoluş dışına çıkarabilir. Bitcoin çok iyi bir şekilde çalışmaya devam ediyor, çünkü sistemi güçlendirmek ve genişletmek için çoklu antagonist aktörlerin ekonomik teşviklerini kullanıyor.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin