Büyük patlama yakında: Bitcoin boğaları bu ay başka bir artış bekliyor
Büyük patlama yakında: Bitcoin boğaları bu ay başka bir artış bekliyor

Büyük patlama yakında: Bitcoin boğaları bu ay başka bir artış bekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin yeni destek seviyeleriyle rahatça işlem görürken, yükseliş odaklı analistler kripto para biriminin yakında yeni rekorları kıracağını öne sürüyor.

Büyük patlama yakında

Vailshire Capital Management, Bitcoin’in performansı yükseliş eğilimi gösterdiği için başka bir büyük Bitcoin patlamasının beklenebileceğine inanıyor.

Firmanın CEO’su ve kurucusu Jeff Ross, token konusundaki bakış açısını tweet atarak belirtti ve  Bitcoin’in teknik ticaret yönünün makro görünümden ve işlerin zincir yönünden “çılgınca yükselişe” benzediğine dikkat çekti.

CEO’ya göre Bitcoin performansı, kısa vadeli ticaretin piyasada olası düzeltme düşüşleri ile güçlü ticaretle karşı karşıya kalacağı gibi görünüyor.

Ross’un görüşüne baktığımızda BTC’nin hareketi uygunluk gösteriyor. Bitcoin, 40.000 ABD Doları gibi yüksek ticaret rekorunun hemen altında ancak sağlıklı bir aralıkta işlem görüyor. Aynı zamanda yatırım yönetimi şirketi Grayscale, 700 milyon dolarlık devasa bir Bitcoin satın aldı.

Analistler Bitcoin konusunda yükselişte

Yönetim firmasının CEO’su, Bitcoin’in gelecekteki ticareti hakkında iyimser görüşler sunan tek kişi değil. Nicelik analisti ve tanınmış Bitcoin boğası PlanB, Bitcoin’in ABD dolarına karşı “geri dönüşü olmayan nokta”yı geride bırakabileceğini öne sürdü.

Yorumları, stok akış teorisine bir güncelleme ile birlikte geliyor. Lider kripto para birimi yeni ticaret hacimlerine geçiş yaparken PlanB Bitcoin’in bu ay 48.000 USD’yi geçeceğine inanıyor. Kurumlar aynı oranda alım yapmaya devam ederse, yükseliş tahminlerinin gerçekleşmesi mümkün.

coininsider


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin