featured

Büyük gün yarın: Nimbus NBU Token, dünyanın en büyük DEX’i Uniswap’te nihayet listelenecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Halka arz katılımına ve diğer araçlara dayalı olarak 10’dan fazla ödül akışı sunan DAO tarafından yönetilen Nimbus platformu, 24 Şubat 2021 TSİ 15.00’te Uniswap’te NBU tokeni listeleyeceğini müjdeledi.

NBU piyasa değeri sadece iki günde 35 milyon dolara, günlük işlemler ise 4 milyon 300 bin dolara ulaştı. Kilitli likidite ise 3 milyon 800 bin dolara yükselirken bu olayın lansmandan bile daha fazla dikkat çekmesi bekleniyor.

Büyük gün yarın: Nimbus NBU Token, dünyanın en büyük DEX’i Uniswap’te nihayet listelenecek!

Nimbus hakkında

Nimbus 2019’dan beri piyasada ve kısa bir süre içinde yenilikçi kripto arbitraj ticaret botları için 50.000 kullanıcıya ulaştı. 2020’de şirket, geleneksel halka arzlar, Eşler Arası Kredilendirme vb. gibi denenmiş ve doğrulanmış finansal araçlara dayalı bir dApp (merkezsiz uygulama) ekosistemine dönüşmeye başladı. Sonuç olarak platform, net ödül oluşturma mekanizmalarına dayalı olarak kullanıcılara 10’dan fazla ödül akışı sağlayacak.

Tüm bu ödüller yalnızca tek bir tokenle kullanılabilecek: NBU.

Uniswap’te NBU token listelenmesi, bu dönüşüm sürecinde mantıklı bir adım olarak yorumlanıyor. Nimbus’u takip edenleri birçok avantaj bekliyor.

Bu listeleme neden önemli?

İlk olarak, listeleme dahili Nimbus Swap makinesi ve Uniswap arasında harika arbitraj fırsatları yaratacak. Bu da listelemenin ilk günlerini kaçırmanızın büyük bir kayıp olacağı anlamına geliyor. Dahası, token değeri seviyesindeki farklılıklar dışarı çıksa bile, Nimbus Platformu kullanıcılara memnun edecek ödüller sunacak. Likidite aracılığıyla %100 APY veya diğer inanılmaz fırsatların yanı sıra stake etme seçenekleri ile işlevsellik sağlayacak.

İkincisi, daha yüksek likidite beklentileri nedeniyle Uniswap, kullanıcıların oran çok fazla dalgalanmadan daha büyük swaplar yapmalarına olanak tanıyor. Dolayısıyla NBU tokenleri stoklama konusunda istekli olan herkes sonunda bunu daha istikrarlı bir fiyatla ve daha düşük ücretlerle yapabilecek.

Son olarak, listeleme işlemleri normalde talebi artırdığından, uzun vadede NBU’yu tutmaya kendini adamış olanlar bile 24 Şubat’ı heyecanla bekliyor.

Büyük gün yarın

Nimbus platformunun görünürlüğü büyük bir hızla arttığından, NBU satın almak şu an olduğundan daha çekici olamaz. Ve Uniswap bunun için kesinlikle harika bir araç, bu nedenle 24 Şubat 15.00’ten itibaren Uniswap’ta NBU için arama yapabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için Nimbus’u aşağıdaki bağlantılardan takip edebilirsiniz.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin