Bitcoin fiyatı düşüşe rağmen yakın zamanda hedefine ulaşabilecek mi?

Büyük çöküşün habercisi çoktan geldi: İşte Bitcoin’de düşüş ve tasfiyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında daha fazla kazanç beklenirken yeniden sert düşüş varlıkları salladı. Bitcoin bile anlık verdiği tepkilerde 1.000 doların üzerinde kayıp yaşadı. BTC’nin sert bir mum yakması tasfiyeleri beraberinde getirdi.

Günlük ökçekte 500 milyon dolara yaklaşan bir tasfiye oluştu. Son 1 saat içinde ise 100 milyon doların üzerinde bir likiditasyon mevcut. Bitcoin’deki anin düşüş altcoin’leri ise daha çok yaraladı.

Satış baskısının devam etmesi Bitcoin’in 22.000 doların altına kadar gerilemesine neden oldu. Haftanın son iş gününde yaşanılan kayıpların Cumartesi ve Pazar günüde devam etmesi endişeleri artırabilir. Özellikle haftalık kapanışın geleceği bölgede çok önemli.

Bitcoin ve türevlerinde kan banyosu

Haftalık ve günlük kayıplar yüzde 6 ve 8’in üzerine çıktı. Lider kripto para biriminin bir saatlik düşüşü yüzde 3’ü temsil ederken, 24 saatte yüzde 6’dan fazla geri çekildi. Bitcoin’i ise düşüşle Ethereum takip ediyor. Diğer altcoin’lerde ise düşüş daha da can yakıcı oldu.

Cardano, Solana, Dogecoin, Polkadot, Shiba Inu, Avalanche ve Polygon, değerlerinin %15’e kadarının saatler içinde kaybolduğunu gördü.

Artan oynaklık, aşırı kaldıraçlı trader’lara zarar verdi. Günlük ölçekte toplam tasfiyeler şu anda 400 milyon doların üzerinde. Sadece son bir saatte, 200 milyon doların üzerinde total bir kayıp var.

Coinglass verileri ayrıca, mahvolan toplam trader’ların neredeyse 150.000 olduğunu ve tek en büyük tasfiye emrinin Binance’de gerçekleşti. Bunun çoğunluğunu Ethereum’u (ETH) içeriyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin