Ripple bir menkul kıymet mi? SBI CEO'sundan açıklama geldi
Ripple bir menkul kıymet mi? SBI CEO'sundan açıklama geldi

Büyük borsalar BSV’yi delist ederken, SBI tam tersine hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japon finansal hizmetler devi SBI Holding, Haziran 2019’daki kripto para borsasından Bitcoin Cash’i (BCH) çıkarmayı planlıyor.

SBI Virtual Currencies, Bitcoin Cash para hard forku sonucu piyasaya çıkan  kripto para Bitcoin Satoshi Visio’a (BSV) destek verirken Bitcoin Cash delist edeceğini resmen açıkladı.

SBI Holding BSV protestoları aksine aksiyon almaya hazırlanıyor

Bitcoin Cash, Ağustos 2017’de oluşturulan ilk büyük Bitcoin (BTC) forku olarak biliniyor. Sırasıyla, Bitcoin SV, Bitcoin Cash’in sonraki sert bir çatal versiyonu olmuştu ve kendini Bitcoin’in mucidi  ilan eden Craig Wright tarafından yönetiliyor.

Bu hamle, BSV’yi platformundan çıkaran birkaç büyük kripto para borsası haberlerinden sonra geldi. Dün, dünyanın en büyük kripto borsası Binance, resmen BSV ‘yi platformundan çıkaracağını ve 22 Nisan’ dan itibaren BSV ‘nin tüm işlem çiftlerinde alım satımı durduracağını duyurdu.

Binance’ın kripto topluluğundaki tartışmaları sıkı takip ettiği görülürken Binance CEO’u Changpeng Zhao’nun (CZ), Wright’ın gerçek Satoshi Nakamoto olduğunu iddia etmekten vazgeçmediği takdirde Bitcoin SV’i sileceği konusunda uyarıda bulunmuştu. Buna karşılık, Twitter’daki kripto topluluğu, çeşitli borsalardan BSV’yi delist etmesini isteyerek ve bir #DelistBSV hashtagini başlatarak CZ’in uyarısına karşı aksiyon aldı.

SBI Holding CEO’su ile BSV kurucusunun yakın ilişkisi bulunuyor

SBI Holding’in CEO ve temsilcisi direktörü Yoshitaka Kitao daha önce Kasım 2018’de gerçekleşen Bitcoin Cash hard forkunu eleştirmişti. Cointelegraph’ın bildirdiği üzere, Kitao, görünüşe göre BSV kurucusu ile bir bağlantısı bulunuyor. Bu durum, Wright’ın Ocak ayında attığı ve yakın ilişkilerinden bahseden bir twit ile daha belirgin hale gelmişti.

Piyasa düşerken ayakta kalan Bitcoin Cash’de son durum:

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin