Büyük bir ortaklık geldi: Bitcoin ödemeleri için dev şirketler birleşti

Büyük bir ortaklık geldi: Bitcoin ödemeleri için dev şirketler birleşti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Miami’de devam eden 2022 Bitcoin Konferansı’ndan önemli haberler gelmeye devam ediyor. Dijital ödeme platformu Strike, dünya çapında milyonlarca yatırımcıların Bitcoin ile ödeme kabul etmesine izin vermek için e-ticaret devi Shopify ile entegrasyonunu duyurdu. Bitcoin ödemeleri için atılan önemli bir adım oldu.

Strike, Shopify ile entegrasyonun yatırımcılar için mutlak kullanım kolaylığı ile tasarlandığını söyledi. Bu entegrasyon, tüccarların dünya çapındaki müşterilerden ABD doları cinsinden Bitcoin ödemelerini kolayca kabul etmelerini sağlayacaktır.

Ayrıca, müşteriler nakit nihai ödemeler yoluyla işlem ücretlerinden tasarruf edebilirler. En son Strike entegrasyonuyla Shopify yatırımcıları, kullanılmayan küresel pazarlara ulaşmak için mevcut ödeme seçeneklerini çeşitlendirebilir.

Bitcoin ödemeleri için önemli mihenk taşı

Strike, Bitcoin ödemelerini anında USD’ye dönüştürmek için Katman-2 çözümü Lightning Network’ten yararlanacak. Bu, BTC fiyatındaki herhangi bir büyük fiyat oynaklığının önlenmesine yardımcı olacaktır. Bu gelişme hakkında konuşan Strike’ın kurucusu ve CEO’su Jack Mallers şunları söyledi:

“Tüccarlara Bitcoin teknolojisini kullanarak ABD dolarını kabul etmenin daha ucuz ve daha hızlı bir yolunu sağlamak için Shopify ile ortak olmaktan gurur duyuyoruz. Lightning Network, maliyetleri düşüren, hızı artıran, yeniliği teşvik eden, finansal katılımı iyileştiren ve tüketicilere ve tüccarlara seçim gücü getiren küresel bir ödeme ağıdır.”

2022 Bitcoin Konferansında konuşan Miller, bu hükmün çevrimdışı tüccarlara bile genişletileceğini söyledi. Buna Walmart ve McDonald’s gibi devler de dahildir. Bu aynı zamanda Amerika Birleşik Devletleri’nde faaliyet gösteren çeşitli tüccarların kapsamlı bir listesini de içerir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin