BUSD piyasa değeri düşerken, Tether hakimiyeti güçleniyor!
BUSD piyasa değeri düşerken, Tether hakimiyeti güçleniyor!

BUSD piyasa değeri düşerken, Tether hakimiyeti güçleniyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, son zamanlarda tamamen yanlış nedenlerle haberlerde yer alıyor. Daha fazla yatırımcı fonlarını platformdan çekmeye başladıkça, BUSD stablecoin piyasa değerinde %45’lik bir düşüş gördü. BUSD’nin değerindeki ani düşüş, borsanın kredibilitesine ve güvenilirliğine ilişkin artan endişelerin bir sonucuydu.

Bu paniğin ana nedenlerinden biri, New York düzenleyicisinin Paxos’un yürüttüğü BUSD ihracını sınırlama emridir. Bu, artık Binance’teki fonlarının güvenliği konusunda endişelenen yatırımcılar arasında bir panik dalgasına yol açtı.

Bu gerilemeye rağmen, Binance hâlâ dünyanın en büyük borsalarından biridir ve önemli bir kullanıcı tabanına sahiptir. Ancak son olaylar yatırımcıların güvenini sarstı ve birçoğu artık alternatifler ararken borsadan önemli bir çıkışa neden oldu.

Tether, BUSD’nin düşüşünden bu yana piyasa değerinde yalnızca bir artış gördü. Binance’in stablecoin’inin kapitalizasyonundaki düşüşün endüstrinin performansına bağlı olmadığını gösteriyor.

BUSD’nin düşüşü Binance’te daha büyük sorunların işareti olabilir Ne yazık ki borsa, hem kurumsal hem de bireysel yatırımcılar için büyük kayıplara neden olan FTX kripto para borsasının patlamasından sonra düzenleyicilerden çok fazla baskı görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin