Burger King ABD'deki müşterilerini BTC, ETH ve DOGE ile ödüllendirecek!
Burger King ABD'deki müşterilerini BTC, ETH ve DOGE ile ödüllendirecek!

Burger King ABD’deki müşterilerini BTC, ETH ve DOGE ile ödüllendirecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Burger King, burger zincirinin Royal Perks üyelerine yemeklerinin yanında kripto para kazanma şansı sunmak için Robinhood ile ortaklık kurdu. Bu, dijital varlıklar için artan ilgiye bir işareti olarak görülebilir.

Şirket, 21 Kasım tarihine kadar ABD’deki Burger King müşterilerinin Dogecoin biçiminde ücretsiz kripto alacağını duyurdu. En şanslı olanlar bütün bir Bitcoin veya Ethereum kazanabilir. Ödülü kazanmak için Robinhood’a kaydolmaları gerekiyor. Kampanyadan yararlanabilmeleri için satın alma işlemi Burger King uygulamasından, mağazadan veya web sitesinde özel bir kod kullanılarak yapılmalı.

Ödüller toplam 20 BTC, 200 ETH ve 2 milyon DOGE’lik bir ödül havuzundan gelecek. Günde en fazla bir ödül talep edilebilecek. Bu durum, kripto para birimlerinin işletmelerin görmezden gelemeyeceği kadar büyük hale geldiği gerçeğini yansıtıyor. Birçok önde gelen işletme, NFT’ler ve diğer dijital varlıklarla denemeler yapıyor. Pizza Hut, McDonald’s, Burger King ve Taco Bell gibi fast food devlerinin tümü kendi NFT koleksiyonlarını başlattı.

McDonald’s China, 8 Ekim’de Asya ülkesindeki 31. yıl dönümünü kutlamak için 188 adet ödenemez token seti yayınladı. Set, “Big Mac Rubik Küpü” olarak markalandı ve çekilişin bir parçası olarak çalışanlar ve tüketiciler arasında dağıtıldı.

Shiba Inu ve Dogecoin gibi meme paraları, kripto piyasasına yeni kullanıcıları kazandırmada çok önemli bir etken olduğunu kanıtladı. Dogecoin, yılın başında büyük bir yükseliş yaşadı ve binlerce yeni milyoner yarattı. O zamandan beri, meme parası yutturmaca, tüm zamanların yeni bir yükselişini yakalayan Shiba Inu’ya kaydı.

Yenilikçi teknolojiye odaklanan yatırım yönetimi firması Cathie Wood’s Ark Invest, yaklaşık 80 milyon dolarlık Robinhood hissesini kaptı. Ark Invest geçen Çarşamba günü hisselerin büyük fiyat düşüşünden yararlandı.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin