Buraya taşınanlara 10.000 dolar değerinde Bitcoin hediye!
Buraya taşınanlara 10.000 dolar değerinde Bitcoin hediye!

Buraya taşınanlara 10.000 dolar değerinde Bitcoin hediye!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 10.000 dolar değerinde Bitcoin verseler taşınır mıydınız? ABD içinde ve dışında bu anlaşmayı kabul etmeye istekli birçok insan olduğu ortaya çıktı.

Arkansas’a taşınarak 10 bin dolar değerinde Bitcoin kazanabilirsiniz

Kuzeybatı Arkansas Konseyi (NWA Konseyi), teknoloji uzmanlarının, girişimcilerin ve Natural State’in kuzey bölümünü bir kripto cennetine dönüştürebileceklerini düşünenlerin becerilerinden yararlanmayı uman kâr amacı gütmeyen bir kuruluş. Grup, bölgeye taşınmaya ve zamanlarını ve enerjilerini bölgede kripto ve Blockchain tabanlı işletmeler kurmaya ayırmaya istekli bireylere yaklaşık 10.000 dolarlık büyük Bitcoin ödülleri sunuyor.

NWA Konseyi’nin web sitesinde şöyle yazıyor;

“Kuzeybatı Arkansas, teknoloji sektöründe, özellikle Blockchain özellikli teknolojilerde patlayıcı bir büyüme yaşıyor ve bu teşvik, işverenler tarafından bir ödeme seçeneği olarak artan kripto para birimi trendini kucaklıyor.”

Haber sağlam, çünkü dijital para birimi dünyasının çok daha yaygın ve meşru hale geldiğinin bir başka kanıtı olarak hizmet ediyor. Gittikçe daha fazla alan, bildiğimiz ve sevdiğimiz Bitcoin gündemini daha da ileriye taşıyacak endüstri merkezleri kurmak istiyor.

Bitcoin ödül teşviki, ilk olarak 2020’de başlayan ve “Hayat Burada Çalışıyor” olarak bilinen bir programın parçası. Walton Aile Vakfı tarafından finanse edilen Kuzeybatı Arkansas Konseyi, başlangıçta fiat para birimi üzerinden 10.000 dolara kadar teklif veriyordu. Tuhaf bir şekilde, bu, grubun umduğu kadar çok başvuru sahibini çekmedi. Konsey, nakitten Bitcoin’e geçerek, daha fazla başvuru sahibinin mücadeleye girdiğini, ancak tercih ederlerse ödülü nakit olarak kabul edebileceklerini söylüyor.

“İlk teşvik programına büyük ilgi göstersek de STEAM ve Blockchain mesleklerinde benzersiz ve talep gören yetenekleri aramaya devam ediyoruz.”

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin