Binance Monero (XMR) işlem ücretlerini 0,0001 dolar XMR'ye düşürdü
Binance Monero (XMR) işlem ücretlerini 0,0001 dolar XMR'ye düşürdü

Bulletproofs güncellemesi geldi: Binance ve Bittrex, Monero (XMR) işlem ücretlerini düşürdü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İşlem hacmiyle dünyanın en büyük borsalarından biri olan Binance, Bulletproofs başarılı uygulamasının ardından Monero (XMR) tokenindeki para çekme ücretlerindeki azalmayı duyurdu.

Binance Monero (XMR) işlem ücretlerini 0,0001 dolar XMR’ye düşürdü

Binance Twitter aracılığıyla konuya yönelik şu duyuruyu yaptı:

Monero’daki Bulletproofs aktivasyonuyla birlikte Binance, XMR çekme ücretini 0,0001 dolar XMR’ye düşürdü. Geri bildiriminiz için topluluğa teşekkür ederiz.

Daha önce söz konusu güncelleme ile Monero işlem ücretlerinin işlem başına ortalama 0,60 ABD dolarından sadece 0,02 dolara düştüğünü ve işlem ücretlerinde 30x düşüş yaşayanacağını bildirdik.

Monero (XMR) değer tablosu
Monero (XMR) değer tablosu

Monero, Bulletproofs güncellemesi ile popülaritesini arttırıyor

Monero hala piyasadaki favori gizlilik odaklı kripto paralardan biri olarak biliniyor ve şu anda 1,7 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle CoinMarketCap üzerinde 10. sırada işlem görüyor. Ayrıca Bittrex’te Monero güncellemesi nedeniyle yeni para çekme ücretini açıkladı. Bittrex Borsası’da Binance gibi XMR çekme ücretini 0,0001 dolar XMR’ye düşürdü.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin