featured

Piyasa toparlanıyor! İşte bugünün en çok kazan altcoin’leri!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında toparlanma hareketleri devam ederken altcoin’lerden AVAX, RUNE ve ZEC kayda değer kazanç sağlayanlardan bazıları oldu. ApeCoin, üçüncü işlem seansında arka arkaya bütük oranlarda değer kazandıktan sonra bugün ise %13’e varan bir düşüş yaşadı.

Avalanche (AVAX)

LUNA, WAVES ve FTM bugün, %10 oranından fazla bir kazançla işlem görüyor. Ancak hafta sonu en çok kazanan altcoin’lerden bir tanesi AVAX oldu.

Cuma günü 76,74 dolara düşmesinin ardından AVAX, bugünkü işlem senasında 90 dolarda bulunan direnç noktasının üzerine çıkmayı başardı. Altcoin, gün içinde en yüksek 90,27 dolar seviyesini gördü.

altcoin AVAX grafik

Bugünkü hareket, AVAX’ın 18 Şubat tarihinden bu yana işlem gördüğü en yüksek seviyeydi.

Avalanche, 66 dolarda bulunan destek noktasından başladığı toparlanma ile birlikte art arda yedi işlem seansında yükseldi.

Grafiğe bakıldığında, fiyat gücü şu anda 61’lik marjinal direnç olan 62,5’te ve 16 Şubat’tan bu yana en yüksek noktayı izliyor.

Eğer bu ivme devam ederse, muhtemelen boğaların 100 dolar işaretine doğru başka bir koşu yaptığını görebiliriz.

Zcash (ZEC)

Zcash (ZEC) fiyatlar üç ayın en yüksek seviyesine yükseldiği için, bu yazının yazıldığı sırada %16’nın üzerinde bir artışla işlem görüyordu.

Dün 148,86 dolar ile düşük bir seviyeden işlem gördükten sonra, bugünün en yüksek seviyesi olan 177,63 dolara kadar ilerledi.  ZEC bu süreçte 172,20 dolarda bulunan direnç noktası kırmayı başardı.

Bugün görülen zirve, altcoin fiyatının 9 Aralık’tan bu yana işlem gördüğü en yüksek seviye. Alıcılar da bu seviyelerle oldukça ilgili.

Bu yazının yazıldığı sırada 14 günlük RSI, geçmişte birçok ayı koşusunu doğuran bir nokta olan 68,46 endeksindeki direncin biraz altında olan 66,61 seviyesinde bulunuyor.

Grafikte de görüldüğü gibi, ayılar pozisyonlarını terk ediyor gibi. Bu yüzden fiyatlar önceki zirvelerden düştü. Ancak yükseliş baskısı devam ettiği için yükselişin devam edip etmeyeceğini bekleyip göreceğiz.

Bitcoin.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin