featured

Bugün hangi altcoin’ler yükselişe geçti? Toparlanma hareketleri başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin ve çoğu altcoin yaşanılan büyük oranlı düşüşün ardından bugün bir miktar toparlanma çabasına girdi. Gözde altcoin’lerden olan NEAR, bugün toparlanma hareketlerini en iyi yönetenlerden bir tanesi oldu.

toparlanma altcoin

Dün birkaç haftanın en düşük seviyesini işaretledikten sonra Bitcoin, iyi tepki verdi. Bu tepki sonucunda değerine neredeyse 2,000 dolar ekledi. Son düzeltme hareketlerinin ardından çoğu altcoin de yeşil renkte. NEAR, çift haneli günlük artışla başı çekiyor.

Bitcoin, 39,000 dolara dokundu

Geçen hafta 41,000 dolar seviyesinden reddedildikten sonra, Bitcoin hızlı düşüşüne başladı. Sadece 1 gün sonra 38,000 doların altına düştü. Boğalar bu noktada hızlandı ve piyasa liderini yukarı doğru itti. Sonuç olarak, Bitcoin kısa süre sonra 40,000 doların üzerine çıktı. Ancak geçen sefer olduğu gibi orada uzun süre tutunamadı.

Tam tersine, BTC bir kez daha düştü ve birkaç gün boyunca 39,000 doların altında kaldı. Dün bir başka düşüş, piyasa liderinin yaklaşık iki ayın en düşük seviyesi olan 37,500 dolara kadar gerilemesine sebep oldu.

Boğalar bu hareketi bir kez daha durdurdu ve Bitcoin’i yukarı doğru ittirdi. Bu sefer, kripto para birimi 39,000 dolara sıçradı. Şu anda ise bu seviyenin yalnızca birkaç yüz dolar aşağıda işlem görüyor.

Piyasa değeri şu anda 740 milyar dolar iken, altcoin’ler üzerindeki hakimiyeti %42’nin üzerinde. Çünkü çoğu geçen haftalarda en çok zarar gördü.

NEAR toparlanma hareketlerine liderlik yapıyor

Altcoin’ler de son zamanlarda düşüş piyasası hissiyatını oldukça derinden hissettiler. Ancak en azından son 24 saat biraz daha olumluydu.

En büyük altcoin olan Ethereum yaklaşık %2,5 oranında bir artış kaydetti ve şu anda 2,850 dolar civarında işlem görüyor. Daha dün ikinci en büyük kripto para birimi, yaklaşık 2,700 dolar seviyesi ile son birkaç haftanın en düşük değerine geriledi.

Binance Coin, küçük bir günlük artışın ardından 390 dolardan işlem görüyor. Terra, Cardano, Polkadot, Avalanche ve Shiba Inu da biraz yükselişte.

Ripple son 24 saat içinde %5’ten fazla yükseliş kaydetti ve şu anda 0,6 doların üzerinde işlem görüyor. Altcoin’lerin yükselişine liderlik eden NEAR ise bugün çift haneli kazançlar elde etti. Altcoin, %11’den fazla değer kazandı ve şu anda 12 dolar civarında işlem görüyor.

Kripto para piyasasının değeri dünden bu yana 40 milyar dolar toparlanma yaptı. Şu anda toplam değer 1,750 trilyon dolar.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin