Burger King’in DOGE mesajı varlıkta etki yapabilecek mi?

Bugün günlerde Dogecoin: Piyasanın hareket durumu nasıl?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Her hafta sonu olduğu gibi piyasa yeniden yeşil bir görüntüye kavuştu. Haftanın son iş gününde ilerlemeler kısıtlı kalırken akılda kalıcı bazı varlıklar ön plana çıkmıştı. Altcoin’lerin hareketli kalması dikkat çekerken bazı majör ve borsa destekli altcoin’ler harekete geçti.

Hafta sonuna doğru geldiğimizde ise en çok dikkat çeken Dogecoin oldu. Meme coin’lerin lideri olarak bilinenen kripto para birimi, dün başlattığı hareketi bugünde istikrarlı bi şekilde sürdürdü.

Küresel kripto piyasası, 2 gün üst üste düşüşün ardından Cumartesi sabahı geniş bir toparlanma kaydetti. Kümülatif piyasa değeri geçen gün %2’den fazla arttı. Şu anda 840 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. Bu arada, 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık %20 düşerek 38,2 milyar dolara geriledi.

Dogecoin fiyatı yeniden ivme kazandı

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasıyla beraber DOGE büyük bir sıçrama yapmıştı. Yüzde 100’ün üzerine çıkmayı başaran meme coin, piyasaya bağlı yeniden düşüşe geçmişti. Burada FTX gibi olaylardan nasibini aldı.

Şimdi ise yeniden baş kaldıran Dogecoin, günlük ve haftalık grafikte çift haneli kazanç gösteriyor. Anlık yüzde 15’in üzerine kadar çıkan Dogecoin şu an ortalama yüzde 11’lik performansla fiyatlanıyor. Piyasa değerine göre ise kendisine 8. sırada yer buluyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin