featured

Kripto para piyasası toparlanamadı! İşte bugün en çok kazanan ve kaybeden altcoin’ler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında Bitcoin’in 40,000 doların altına düşmesiyle birlikte altcoin’ler de büyük oranlarda değer kaybettiler. Bu hafta sonu en çok kaybeden altcoin’ler THETA, GALA ve SAND oldu. Bu hafta sonu boğalar piyasa hakimiyetini ayılara bırakmış gibi görünüyor.

En çok kazanan altcoin’ler

Bu yazı yazılırken DOGE ve LUNA piyasa geneline bakıldığında en çok değer kazanan altcoin’lerden olmayı başardılar. Ancak adından sıkça söz ettiren bir diğer kripto para birimi olan XRP, bugün en fazla kazanan oldu.

Kripto para birimlerinin çoğunluğunun kırmızı renkte kalmasına rağmen, XRP iki günlük güçlü yükseliş hissinin ardından bu yazı yazılırken yaklaşık olarak %6 oranında bir yükseliş kaydetti.

XRP, önceki işlem seansında 0,7603 dolara kadar düşmüştü. Ancak cumartesi günü yatırımcılarının yüzünü güldürerek 0,8237 dolara kadar yükseldi.

Yükseliş hareketi, fiyatın 0,7550 dolarda bulunan destek noktasından yükselişini uzatmasıyla başladı. Şimdi ise 0,8505 dolar civarında bulunan bir direnç seviyesine doğru ilerliyor gibi görünüyor.

XRP potansiyel olarak daha yüksek oranlarda değer kazanabilir gibi görünse de bu yükseliş, bir belirsizlik noktası gibi görünen 14 günlük RSI’daki 58 seviyesi tarafından engellenebilir.

Bununla birlikte eğer fiyat direnç noktasına ulaşmayı başarırsa daha farklı senaryolardan bahsedilebilir.

En çok kaybeden altcoin’ler

GALA ve Sandbox, cumartesi günü en çok kaybeden altcoin’lerden olarak yatırımcılarını oldukça büyük hayal kırıklığına uğrattılar.

Ancak THETA’nın fiyatı üst üste üçüncü işlem seansında da düşüş yaşadı. Bu yazının yazıldığı sırada fiyat son destek noktası olan 3,25 dolar seviyesinin de altında bulunuyor.

THETA bugünkü işlem seansında en düşük 3,09 dolar seviyesine dokundu. Bu yazı yazılırken ise %5 oranında bir düşüş kaydediyordu.

altcoin grafk

Kripto para piyasasında fiyatlar bugün erken saatlerde neredeyse %10 oranında bir düşüş yaşadı. Ancak yatırımcıların bazı pozisyonlarını tasfiye etmesiyle birlikte aşağı yönlü baskı bir nebze de olsa hafifledi.

Bugünkü düşüş ile altcoin THETA, 6 Şubat tarihinden bu yana en düşük seviyesine geriledi. Ayrıca 14 günlük RSI 4 Şubat tarihinden bu yana en düşük noktasına düştü.

Bitcoin.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin