featured

Bugün borsalardan bakın ne kadar BTC çıkışı oldu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, 2022’de artan satış baskısı yaşadı. Bu, varlığın değerine de zarar veren bir faktör. Bitcoin’den gelen genişletilmiş sermaye çıkışına rağmen, varlığın piyasa değeri, somut gerçek dünya varlıklarını yöneten  seçilmiş geleneksel hisse senetlerinden üstün olmaya devam ediyor.

Diğer yandan bugün iyi bir performans gördük. Şu ana kadar lider kripto para borsalardan çıkış gördü. BTC çıkışının olması satışı azaltıyor.

18 Ekim itibarıyla Bitcoin, 372 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahipti. Amiral gemisi kripto para birimini küresel olarak en değerli 14. varlık sınıfı haline getirdi. 

BTC çıkışı borsalarda bugün arttı

Piyasadaki en tanınmış kripto analiz şirketlerinden biri olan CryptoQuant tarafından paylaşılan verilere göre, 18 Ekim’de yaklaşık 38.000 BTC borsalardan ayrıldı. Mevcut fiyatlarla 38.000 BTC, 737,2 milyon dolar değerinde. 

BTC çıkışı, Haziran 2022’den bu yana borsalardan yapılan en önemli para çekme işlemlerinden biri olarak kaydedildi. Ayrıca CryptoQuant, borsalarda tutulan toplam kripto para sayısının düşmeye devam ettiğini belirtti.

CryptoQuant, yatırımcıların ve bireysel kullanıcılarının borsalardan para çekmeye devam ettiğine dikkat çekiyor. BTC çıkışı satışları azaltırken aynı zamanda varlık saklamanın önünü açıyor.

Şirket, 68.000 BTC’ye yakın kripto ticaret platformlarından ayrıldığı 17 Haziran’dan bu yana borsalardan en büyük kripto para çıkışı olduğunu bildirdi. Bitcoin, piyasada ilk kez 18.000 doların altında düştüğünde birikimler daha fazla geldi.

usethebitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin