En iyi yapay zeka coinleri

Bu yapay zeka coin’i yaptığı anlaşmaya yeniden yükselişe geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yapay zeka temalı altcoin varlıkları bu yıla hızlı giriş yaptı. Halen oldukça fazla konuşulan yapay zeka törenleri 2023 yılına damga vuracak gibi duruyor. Bir yapay zeka coin’i ise yaptıklarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Yapay zeka Hype’ını başlatan Fetch.AI bugün yaptığı anlaşmayla bir kez daha ekosistemin güçlü adayı olduğunu gösterdi. Kripto para birimi, Ocak ayından bu yana ciddi bir yükseliş performansı göstermişti. Şubat ayını dinlenerek geçiren yapay zeka coin’i bugünkü anlaşmayla beraber yeniden öne çıktı.

Önde gelen AI kripto token projelerinden biri olan Fetch AI, teknoloji devi Bosch ile bugün yeni bir ortaklık kurdu. Haberin gelmesiyle beraber FET/USDT paritesi çift haneli eğer gördü.

Yapay zeka coin’i endüstriye öncü oluyor

Fetch, yeni bir Web3 kuruluşu olan Vakfı ile ilgili bir ortaklık bağı kurdu. Metaverse’deki gibi şimdi şirketler yapay zeka için ortak çalışmaya sıcak bakıyor. Bu yüzden de kripto projeleri daha çok öne çıkıyor.

Bosch ve Fetch AI başlangıçta vakfın yönetim kuruluna eş başkanlık edecek olsa da, uzun vadeli hedef, kurula yeni katılımcılar ekleyerek vakfı ve ekosistemini bağımsız hale getirmek. Temel ilke olarak, Fetch.ai Foundation, Linux Foundation üzerinde modellenmiştir.

Vakıf, şeffaflık, açıklık, tarafsızlık ve veri ve teknoloji egemenliği temel ilkelerine dayanacağı anlamına gelir. Ayrıca merkezi olmayan yeniliği geniş ölçekte teşvik etmek için üç katmanlı bir yönetişim yapısına sahip olacak. Yapay zeka coin ve Alman devi anlaşmayla ile ilgili şunları söyledi:

“Vakıf için önemli bir tasarım hedefi, bireysel vakıf katılımcısının katılımından bağımsız olarak hayatta kalabilecek şekilde teknoloji havuzlamayı başarmaktır. Vakıf, sağlanan likidite, IP, kod ve kullanım gibi parametreler açısından değerlendirilebilecek.”

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin