featured

Bu veriler, ALGO fiyatındaki düşüşleri açıklıyor! Sıradaki hareketin yönü ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan ALGO, bu ayın başından bu yana %17 oranında düşüş yaşadı. Böylece bu ay içinde çift haneli kayıplar yaşayan kripto para birimlerinin arasına adını yazdırmış oldu.

ALGO, 3,28 dolar ile ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesinden %91,30 oranında düşüş yaşadı. Altcoin, bu yazının yazıldığı sırada ise 0,2985 dolar civarından işlem görüyor. 17 işaretinde bulunan MFI aşırı satım bölgesine ulaştı.

ALGO, kripto para birimleri arasındaki sıralamada ise 30. sırada yer almaktadır.

Fiyat bugün de düşüşteydi

CoinMarketCap verilerine göre ALGO, bu yazının yazıldığı sırada 0,2953 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saat içinde %0,81 oranında değer kaybettiği anlamına geliyor.

Popüler inanışın aksine Algorand blockchain’i, fiyatında yaşadığı bir aylık düşüşe rağmen önceki ay ekosisteminde bir miktar büyüme yaşadı.

Pazartesi günü altcoin’in fiyatı %5’ten fazla arttı.

1 günlük fiyat grafiğinde görünen seviyeler, kısa vadede yükseliş bekleyen yatırımcılar için çok önemlidir. 0,28 dolar seviyesinin başarıyla aşılmasının ardından hedefler sırasıyla 0,3409 dolar, 0,3803 dolar, 0,4199 dolar, 0,4709 dolar ve 0,5799 dolar seviyelerinde olacaktır.

Mevcut aralığın 0,2556 dolarda bulunan alt seviyesini kırmak için ayılar, altcoin’i 0,27 doların altına çekmek istiyor.

ALGO’nun önceki 30 gündeki ortalama fiyatı 0,33 dolardı. Buradan %10,79 oranında bir değer düşüşü gerçekleşti. Altcoin’in fiyatı kırmızı ile kapanan pazar gününün ardından pazartesi %5,52 oranında yükseliş kaydetmeyi başardı. Böylece günlük mum 0,298 dolarda yeşil ile kapandı. .

Algorand’daki toplam adres sayısı, 27,769,031 idi. Ağdaki adresler son 30 gün içinde %5 arttı.

ALGO işlemleri azalıyor

Bununla birlikte ekosistemindeki bu iyileştirmelere rağmen, ağ üzerinde başarıyla tamamlanan işlemlerin sayısı son 30 günde azaldı.

İncelenen zaman dilimi boyunca %3’lük bir düşüş kaydedildi ve yazının yazıldığı tarih itibariyle 1,074,114 adet işlem gerçekleştirildi.

ALGO

MFI ise bu yazının yazıldığı sırada 17 idi ve aşırı satışa işaret ediyor.

İlginç bir şekilde ALGO fiyatının son 30 gün içinde düşmeye devam etmesine rağmen, günlük yeni adreslerin ve altcoin’i kullanan günlük aktif adreslerin sayısı bu süre boyunca arttı.

ALGO ağı önceki haftaya göre yeni adreslerde %830,47’lik bir artış gördü. Ayrıca, günlük aktif adresler de aynı zaman diliminde %251,50 arttı.

Bu olağanüstü zincir içi başarılara rağmen ağırlıklı duyarlılık, pazarın bir bütün olarak hâlâ şüpheli olduğunu gösterdi.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin