Bu ülkenin kripto kullanım oranı Kasım'dan bu yana hızla artıyor
Bu ülkenin kripto kullanım oranı Kasım'dan bu yana hızla artıyor

Bu ülkenin kripto kullanım oranı Kasım’dan bu yana hızla artıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tayland’ın lisanslı borsalarında kripto hacimleri artarken, P2P platformları gözden düşüyor gibi görünüyor. Tayland’ın kripto kullanım oranı Kasım’dan bu yana %588 artarak hızla yükseliyor.

Tayland SEC tarafından derlenen ve Bloomberg tarafından yayınlanan veriler, lisanslı Tayland kripto borsalarındaki toplam hacmin Kasım ayında 574,5 milyondan şimdi 3,96 milyar dolara yükseldiğini gösteriyor.

Dev yükseliş

En iyi Tayland borsası Bitkub’un kurucu ortağı Atichanan Pulges, yaptığı açıklamada platformundaki tahmini hacmin Ocak ve Şubat arasında %40 arttığını belirtiyor.  Pulges, Bitkub’un yerel ticaret faaliyetlerinin% 90’ını temsil ettiğini ve 300.000 müşteriye hizmet verdiğini ileri sürüyor.

Lisanslı kripto hacimlerindeki artışa rağmen, Tayland’daki eşler arası ticaret nispeten sessiz bir büyüme yaşadı.

Kasım ayında en iyi P2P pazarları Localbitcoins ve Paxful’da haftalık olarak yaklaşık 650.000 $ değerinde Bitcoin işlem görürken, Şubat ayının hacimleri yaklaşık olarak %10 ile %50 arasında bir artışla yaklaşık 700.000 ila 1 milyon dolar arasında gerçekleşti.

Mart ayında, Tayland’ın P2P Bitcoin ticaret hacmi 950.000 $’dan yaklaşık olarak 600.000 $’a düştü.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin