Bu ülke kripto düzenlemeleriyle ilgili önemli bir adım atmaya hazırlanıyor
Bu ülke kripto düzenlemeleriyle ilgili önemli bir adım atmaya hazırlanıyor

Bu ülke kripto düzenlemeleriyle ilgili önemli bir adım atmaya hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avustralya, hükümetin ülkenin finansal sistemini modernize etme çabasının bir parçası olarak kripto para sektörünü düzenlemeye hazırlanıyor. 21 Ocak’ta hükümet, Avustralya’nın kripto endüstrisinin nasıl düzenleneceğini özetleyen bir dizi belge sunacak. Milletvekilleri, dijital para saklama konusunda sektöre danışacaklar.

Yeni düzenlemeler dijital paraları nasıl etkileyecek?

Ayrıca, yeni reformlar dijital para birimi vergilendirmesini ve yatırımcı korumasını da ele alacak. Finansal Hizmetler Bakanı Jane Hume, hükümetin Avustralya dijital para birimi sektörünün daha güvenli bir düzenleyici çerçeve içinde faaliyet gösterdiğinden emin olmak istediğini söyledi. Düzenleyici çerçeve, Senatör Andrew Bragg tarafından hazırlanan bir parlamento raporuna dayanacak. Sayman Josh Frydenberg Aralık ayında planı destekledi.

Bu ayın başlarında Bragg, işletmelerin ülkeyi daha dostça yetki alanları için terk etmemesini sağlamak için dijital para birimiyle ilgili reformları hızlandırmak için çağrıda bulundu. APAC Blockchain konferansında yaptığı konuşmada, bazı işletmelerin AustraliaBragg’dan ayrıldığını ifade etti, böyle bir eğilimin Avustralya ekonomisine zarar verebileceğini söyledi.

Bragg tarafından öne sürülen kripto planı, Avustralya’nın kripto sektörü deneyimini 30 kat arttırabilir. Analize göre, sektör 2030 yılına kadar 68.4 milyar dolara yükselebilir ve 200.000’den fazla işi güvence altına alabilir. Tüm Avustralyalıların yaklaşık dörtte biri, yeni bir düzenleyici çerçeveye duyulan ihtiyacı vurgulayan dijital para birimlerine maruz kaldı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin