Bu üç token pazar koşullarına rağmen yükseliyor!
Bu üç token pazar koşullarına rağmen yükseliyor!

Bu 3 token pazar koşullarına rağmen yükseliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası son birkaç gündür kayıplarla işlem görürken üç önemli token büyük bir hamle yapıyor. Huobi Token (HT), Aptos (APT) ve Orbeon Protocol (ORBN), VC yatırımları dünyasında devrim yaratmak için blockchain teknolojisini kullanıyor.

Huobi Token (HT)

Huobi Token (HT), dünyanın en büyük dijital varlık borsalarından biri olan Huobi Global tarafından başlatılan bir kripto para birimidir. Huobi platformunda, Huobi Token (HT) bir yardımcı token olarak kullanılır. Başlıca rolü, Huobi tarafından sağlanan farklı ticaret ve diğer hizmetlerde çeşitli avantajlar ve indirimler sağlamaktır.

Huobi Token (HT), öncelikle ağa yüksek kaliteli içerik eklemek için bir ödeme şekli olarak kullanılır. Borsalarda, kullanıcılar Huobi Token (HT) için daha düşük işlem maliyetlerinden yararlanır. Huobi Token (HT), 24 saat müşteri hizmetleri ve hızlandırılmış sipariş karşılama gibi hizmetler satın alabilir. Huobi Token’in (HT) başlıca kurulum amacı Binance’ın yerel tokeni olan BNB ile rekabet etmekti.

Aptos (APT)

Aptos (APT), yeni nesil uygulamalar için dağıtılmış bir temel sunan bir Katman-1 protokolüdür. Diğer katman-1 blok zincirlerinin yerine geçer.

Aptos (APT) yerel bir kripto para birimidir ve işlem ücretlerini ödemek ve Aptos (APT) hizmetlerine erişmek gerekir. Kaynaklara göre Aptos (APT), Aptos Evrenine girişi kolaylaştırmak için MoonPay ile iş birliği yapıyor. MoonPay ile yapılan ortaklık Aptos’un benimsemesini artıracaktır.

Aptos (APT), Aralık 2022’deki ayı piyasası dip noktasından yaklaşık %431 yükseldi. Bu öngörülemeyen koşullarda gerçekleşen yükseliş Aptos’un güçlü bir token olduğunu ortaya koyuyor.

Orbeon Protocol (ORBN)

Orbeon Protocol (ORBN) büyük bir başarı elde etti. Yatırımcılar, kitle fonlaması ve risk sermayesi endüstrilerinin teknik ayrıntılarını ele almak için blockchain teknolojisini kullanmayı vaat eden Orbeon Protokolünü (ORBN) büyük ölçüde desteklediler.

Orbeon Protocol (ORBN), bir iş fikrini NFT’lere dönüştüren bir yatırım platformudur. Orbeon Protokolü (ORBN) daha sonra nakit toplamak isteyen işletmeler için bu öz sermayeye dayalı NFT’leri bölümlere ayırırken, özel yatırımcıların 1 ABD doları kadar az harcama yapmasına izin verir. Orbeon Protocol, akıllı sözleşmeleri kapsamlı bir şekilde kullanır.

Orbeon Protokolü (ORBN) sahipleri, platformun önemli konularında oy hakkına sahiptir. Orbeon Protocol (ORBN) şimdiden beşinci ön satış turunda ve fiyatı %1675 artarak 0,004 dolardan 0,071 dolara yükseldi. Analistler, Orbeon Protocol’ün 0,24 dolara ulaşması durumunda, erken yatırımcıların 60 kat getiri elde edeceğine inanıyor.

theportugalnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin