Kripto piyasasında yaşanan düşüş sonrası: Bu üç altcoin %60'tan fazla arttı!
Kripto piyasasında yaşanan düşüş sonrası: Bu üç altcoin %60'tan fazla arttı!

Kripto piyasasında yaşanan düşüş sonrası: Bu üç altcoin %60’tan fazla arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasındaki çoğu değişken altcoin, büyük bir getiri gösteriyor. Stepn (GMT) kripto pazarında yaşanan düzeltmenin ardından %75 Arttı, GALA ve MANA %60 artış kaydetti. Bitcoin ve diğer kripto para birimleri birkaç gün içinde değerlerinin %40’ından fazlasını kaybettiği ve piyasada panik oluştu. Kısa vadeli rahatlamayla birlikte, CoinMarketCap’e göre bazı altcoinler son 24 saatte %75’e varan getiri gösteriyor.

Elde edilen verilere göre Stepn (GMT), son 24 saat içinde kripto pazarındaki en kârlı pozisyon olmaya devam ediyor. Tokenin bu kadar güçlü büyümesi, büyük olasılıkla GMT tokeninin aşırı yüksek volatilitesine ve hareketlerinin çoğunun spekülatif yapısından kaynaklanıyor.

Gala Chart

GMT’nin günlük ortalama oynaklığı, bir kripto para birimi için bile son derece yüksek olduğu düşünülen %30’un üzerinde kalıyor.

GALA ve MANA’nın yüzde 60 getirisi

Decentraland ve Gala da piyasadaki en iyi performans gösteren varlıkların ilk üçüne girdi ve son 24 saatte yaklaşık %60 getiri elde etti. MANA son üç günün kaybını ihmal ettiği için piyasadaki çoğu tokene kıyasla benzer bir fiyat performansı kaydetti. MANA ‘nın eski dönüm noktasına ulaşması için hâlâ %100 kazanması gerekiyor.

GALA tokeni ise değerinin %60’ından fazlasını kaybettiği için ay boyunca daha büyük bir satış gördü. Son derece yüksek oynaklık, MANA için de geçerli olan, tokenin bu kadar güçlü büyümesinin arkasındaki ana neden olmaya devam ediyor. Genel olarak, piyasa yavaş yavaş biraz çekiş kazandığı için altcoinler toparlanma yolunda. Bir miktar pozitiflik görsek de altcoinlerin düşüş trendinin bitip bitmediğini söylemek için henüz çok erken.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin