Bu token'in yatırımcı sayısı Shiba'yı devirdi! Çılgın coin!

Bu token’in adres sayısı Shiba’yı devirdi! Çılgın coin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin hayranları tarafından yaratılan BabyDoge’u barındıran cüzdan adreslerinin sayısı Shiba Inu’yu barındıran adres sayısını geçti.

Fark ilk olarak, sırasıyla Binance Smart Chain ve Ethereum için iki blok zinciri izleyicisi olan BscScan ve Etherscan’ın ekran görüntülerini yayınlayan BabyDoge’un resmi Twitter hesabı tarafından paylaşıldı.

Basın zamanında BscScan, BabyDoge’un kripto para birimini tutan toplam 1.139 milyon adrese sahip olduğunu gösterirken, Etherscan, Shiba Inu’nun SHIB’i tutan toplam 1.121 milyon adrese sahip olduğunu gösteriyor.

Rakamların, bireysel sahipleri değil, yalnızca Ethereum ve Binance Akıllı Zincir blok zincirlerindeki cüzdanları yansıttığını belirtmekte fayda var. Örneğin bir SHIB veya BABYDOGE sahibi düzinelerce cüzdan tutabilirken, başka bir cüzdan, fonlarını bir borsada saklarsa binlerce sahibin fonunu barındırabilir.

BabyDoge ve Shiba yakımları sürüyor

Shiba Inu’nun fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan yaklaşık 0,0008 dolara ulaştıktan sonra Kasım 2021’den bu yana düşüyor, aynı dönemde BabyDoge’un fiyatı ise Aralık ortasında yükseliş trendi başlatana kadar düşüyordu.

BABYDOGE kısa süre önce Binance Akıllı Zincir balinaları arasında en çok işlem gören token haline geldi, hatta bu blok zincirinde Ethereum’un ETH’sinin tokenize edilmiş bir versiyonunu bile geçmeyi başardı. Bu harekete, 45 trilyondan fazla token tutan Binance’daki en büyük balinalar tarafından önemli miktarda kripto para birikimi eşlik etti.

Hem BABYDOGE hem de SHIB, dolaşımdaki arzı azaltmak amacıyla ‘token yakma’ üzerinde çalışıyor. Toplam dokuz işletme kısa süre önce kârlarının bir kısmını kullanarak SHIB’yi yakma sözü verdi. BabyDoge 5 katrilyondan fazla tokenin yakımını görürken SHIB yakımları arzın yalnızca %59’unda kaldı.

BabyDoge nasıl ortaya çıktı?

BABYDOGE’un NASCAR lansmanı 10 Temmuz’da yapıldı. meme tabanlı kripto paranın markası, sürücü Brandon Brown’ın 68 Nolu Chevrolet Camaro’sunda yer aldı. Kripto para birimi, web sitesine göre, 1 Haziran’da Binance Akıllı Zincirinde mümkün olduğu kadar çok köpeği kurtarma misyonuyla başlatıldı.

 

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin