Bu tokeni tutan yatırımcılar dikkat! Düşüş derinleşebilir
Bu tokeni tutan yatırımcılar dikkat! Düşüş derinleşebilir

Bu tokeni tutan yatırımcılar dikkat! Düşüş derinleşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Daha önce piyasa lideri olan token Luna, varlık çevresinde ek paniğe neden olan MIM stablecoin’in fonunun kesilmesiyle ilgili haberlerin ardından değerinin %25’inden fazlasını kaybetti.

LUNA, Aralık sonunda ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesinden %32’ye ek olarak, son altı gün içinde değerinin %27’sini kaybetti. 2021’in son ayında kripto para piyasasındaki küresel düşüş trendi sırasında Luna, %133’lük bir artışla piyasanın çoğundan önemli ölçüde daha iyi performans gösteriyordu.

MIM finansman sorunları

CurveFinance’ta stabil coin’in finansmanı 530 milyon dolardan yaklaşık %40 kaybederek 300 milyon dolara kadar geriledi. Likiditenin arkasındaki neden, daha çok Wonderland geliştiricileri ile ilgili yapılan haberlere bağlanıyor.

Çok sayıda Wonderland projesi, Magic Internet Money istikrarlı parasının temeli olarak hareket eden Abracadabra protokolüne bağlı. Bu kripto para ve LUNA etrafındaki panik, tüm varlıkların birbirine bağlı olması gerçeğiyle körükleniyor.

Finansman verilerinin önerdiği gibi, uzayda skandal geliştirici anonimleştirme hakkında ilk haberin ortaya çıkmasından sonra, UST ve MIM stabil coin’lerinin finansmanı neredeyse anında yaklaşık %30 oranında düştü.

Wonderland DAO topluluğu

Zincirdeki en son verilere göre, Wonderland DAO topluluğu, eski Quadriga geliştiricilerinin projeden çıkarılması için bir oylama başlattı.

Verilere göre, Time tokeninin fiyatı bir haftada yaklaşık 1.000 dolardan 385 dolara hızla düştü. Kullanıcılar, artan satış baskısını, projenin geliştiricisinin piyasadan sürekli olarak 200.000 dolar değerinde TIME tokeni taşımasına bağladı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin