Bu tokendeki yeni gelişmeler son 24 saatte fiyata yansıdı! Yükseliş devam edecek mi?
Bu tokendeki yeni gelişmeler son 24 saatte fiyata yansıdı! Yükseliş devam edecek mi?

Bu tokendeki yeni gelişmeler son 24 saatte fiyata yansıdı! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ocak ayında gerçekleşen ağ kullanımının artışıyla Tezos yerel tokeni son 24 saat içinde yüzde 4’ün üzerinde artarak 3,58 dolara ulaştı. Token son 24 saat içinde %4’ten fazla artış kaydederek 3,58 dolara ulaştığı için yatırımcıların dikkatini çekmeye başladı.

Ralli, öncelikle geçen ay blockchain ağının artan kullanımından kaynaklanıyor. Tezos dün, Ocak ayında yeni bir rekor olan 6 milyondan fazla sözleşme çağrısında bulundu.

Bu ralli ile Tezos, altcoinler arasında daha fazla rekabete neden oluyor. Merkezi olmayan açık kaynaklı blockchain, ilk günlerinde sendelemesinin ardından nihayet toparlamaya geçti. 2017’de bir ICO ile piyasaya sürülen yasal anlaşmazlıklar, Haziran 2018’e kadar başlatılmasını engelledi.

Proof of Stake konsensüs mekanizması, onu çevre dostu bir ağ haline getirirken Ethereum’a alternatif haline getiriyor. Ayrıca, geçen ay 6 milyon sözleşmeli araması ağı daha çekici hale getirdi.

Tezos NFT özelliği yükselişe katkı sağlıyor!

Büyük markalar, son aylarda NFT’ler için tokenin ağından faydalandı. Bu markalar arasında Gap ve Ubisoft yer alıyor. Giyim markası kısa süre önce Tezos’ta neredeyse anında tükenen bir NFT koleksiyonu yayınladı. Oyun geliştirme şirketi Ubisoft, Quartz NFT projesini de ağda yer aldı.

Ağdaki bir diğer dikkate değer proje, sesli NFT platformu OneOf oldu. Platform Tezos temelli  ve sesli NFT sahnesinde büyük hamleler gerçekleştirdi. Birkaç önde gelen markayla ortaklıkları bulunuyor ek olarak Warner Music Group ile de ortak olduğunu duyurdu.

Tezos ekosisteminde gerçekleşen tüm bu faaliyetlerle birlikte, yeni bir dönüm noktasına ulaşması şaşırtıcı değil. Zaten, üzerinde merkezi olmayan finans uygulamalarından NFT’lere kadar her türlü dApp var.

Performans açısından, XTZ son günlerde olumlu bir fiyat hareketi yaşadı. Token, son yedi gün içinde %20’nin üzerinde bir yükseliş yaşarken 9.175 dolarlık rekor ATH’sinden hâlâ uzakta işlem görüyor. Buna rağmen piyasada en iyi performans gösteren tokenler arasına girmeyi başardı.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin