Bu tokende yaşanan olumlu gelişmeler direncin aşılmasına yardımcı olacak mı?
Bu tokende yaşanan olumlu gelişmeler direncin aşılmasına yardımcı olacak mı?

Bu tokende yaşanan olumlu gelişmeler direncin aşılmasına yardımcı olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amazon Web Servislerinde kullanılabilirliğini duyuran Algorand’ın yerel tokeni ALGO 1 dolar direncini geçmek için mücadele veriyor. Son olarak Guardrails, Algorand blok zincirinin Amazon Web Servislerinde kullanılabilirliğini duyurmuştu. ALGO’nun işlem hacmi son 24 saatte %111 artış kaydetti. Böylece Algorand 1 dolarlık fiyat bariyerini kırabilir ve bunun üzerine çıkabilir.

Algorand, herhangi bir ödeme işlemcisine benzer şekilde çalışmak üzere özel olarak tasarlanmış kripto para biriminin yanı sıra bir blok zinciri platformu olarak yer alıyor. Bununla birlikte, Pure-Proof-of-Stake olarak bilinen bir yapıya sahip.

ALGO, Algorand’ı güvence altına alan ve platformun operatörlerini ödüllendiren Algorand platformuna güç sağlamak için kullanılan yerel tokeni olarak piyasada yer alıyor.

Büyüme için önemli bir neden olan Amazon Web Servislerinde Algorand sisteminden Guardrails olarak bilinen bulut çözümleri sağlayıcısı, Amazon Web Servislerinde Algorand blok zincirinin kullanılabilirliğini duyurdu. Bu duyuru 21 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşti.

Bu, kullanıcıların düğümleri güvenli bir şekilde dağıtmalarının yanı sıra çalıştırmalarını da mümkün kılacak ve Guardrail, kaynak kodunu müşterilerine dağıtacak ve Algorand GitHub’da bulunan en son MainNet düğüm sürümlerinde onları güncel tutması amaçlanıyor.

Bu sürüm, Algorand’ın çekirdek araştırma ekibi tarafından doğrulandı. Bu gelişme tokenin 1 dolar bariyerini aşmasını kolaylaştırabilir.

Algorand (ALGO) için takip edilecek seviyeler

22 Şubat 2022’de Algorand (ALGO) 0,7841 dolardan işlem görüyor.  Token tüm zamanların en yüksek seviyesine Haziran 2019 tarihinde ulaşmıştı. Yazım sırasında token en yüksek seviyesi olan 3,56 doların yüzde 354 oran gerisinde işlem görüyor.

Tokenin bir önceki aydaki performansını gözden geçirdiğimizde, Algorand (ALGO), 1,8226 dolar değerine ulaştığında 4 Ocak’ta en yüksek değer noktasına sahip.

ALGO’nun en düşük değer noktası ise 24 Ocak’ta 0,8336 dolar seviyesi oldu. Bununla birlikte, Algorand (ALGO) 0,7841 dolardan, satın almak için sağlam bir fiyat noktasında ve burada Nisan 2022’nin sonuna kadar değeri 1,2 dolara yükselebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin