Bu token'de güncelleme yaklaşıyor! Yakın gelecekte fiyattan ne bekleyebiliriz?
Bu token'de güncelleme yaklaşıyor! Yakın gelecekte fiyattan ne bekleyebiliriz?

Bu token’de güncelleme yaklaşıyor! Yakın gelecekte fiyattan ne bekleyebiliriz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında açıklanması en zor şeylerden biri, tokeni tutan cüzdan sayısındaki sürekli artışa rağmen bir tokenin fiyatının düşmesidir.

Cardano Blockchain Insights’ın en son verilerine göre, Cardano Blockchain’deki yerel tokeni (ADA) tutan cüzdan sayısı son 30 günde 70.000’in üzerinde arttı. Bu, son 30 gün boyunca Cardano Ağı’nda ortalama 2.000 cüzdan oluşturulduğunu gösterdi.

Bununla birlikte, 29 Haziran 2022 için planlanan Vasil Hard Fork karşısında bile tokenin fiyatı önemli bir düşüş yaşadı.

ADA sahipleri için dinlenme yok

Son 30 gün, fiyatta önemli bir düşüşle işaretlendi. Yazım sırasında 0,5245 dolar olan token, 30 günlük dönemde fiyatının %40’ından fazlasını kaybetti.

ADA tutan cüzdan sayısında istikrarlı bir artış kaydetmesine rağmen, kripto para piyasasını son birkaç ayda rahatsız eden düşüş, ADA’nın fiyat cephesinde herhangi bir büyüme göstermesini önemli ölçüde zorlaştırdı.

Aynı dönemde, tokenin piyasa değeri daha da düştü. 30 gün önce 30 milyar doların üzerinde olan ADA’nın piyasa değeri %43 azalarak 17.24 milyar dolara geriledi.

12 Mayıs “Olay”

Son 30 gün boyunca zincir üstü veriler, ADA’nın 12 Mayıs’ta önemli adımlar kaydettiğini gösterdi.

ADA günlük olarak işleyen benzersiz adreslerin sayısı 11 Mayıs’ta 118 binde sabitlendiğinde, 12 Mayıs ani bir yükseliş başlattı. İşlem yapan günlük aktif adresler 12 Mayıs’ta %31 arttı. Bununla birlikte, bu metriğin endeksi o zamandan beri düşüş eğiliminde. Yazım sırasında 26 binde, ADA tokenini işleyen günlük adresler %80’in üzerinde düşüş gösterdi.

Ayrıca, son 30 gün boyunca, 12 Mayıs’ta Cardano yerel tokeninin işlem hacminde bir artış yaşandı. İşlem hacminde kaydedilen 2.79 milyar yüksek ile, o zamandan beri %97 düşüş yaşadı ve işlem hacmini 651.31 milyon olarak sabitledi.

Balinaların da 12 Mayıs’ta bazı hareketler yaptığı görüldü. 1 milyon doların üzerindeki işlemler için ADA, 12 Mayıs’ta 311 işlem ile rekor kırdı.

Ancak balina işlemleri şu anda 32’ye düştü. Benzer şekilde, 100.000 doların üzerindeki işlemler için 12 Mayıs’ta 2.397 gibi yüksek bir işlem kaydedilirken, bu sayı 145’te kaldı ve düşüş eğilimine işaret etti.

Vasil Hard Fork göz önünde bulundurulduğunda ve ADA tokeni, pano genelinde farklı faydalardan yararlanmaya devam ederken, tokenin yakın geleceğinde bir fiyat düzeltmesi olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin