McDonalds'ın Elon Musk'a yanıt vermesiyle bir token %285.000 fırladı!
bu-token-yuzde-285000-deger-kazandi

McDonalds’ın Elon Musk’a yanıt vermesiyle bir token %285.000 fırladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – McDonalds’ın Elon Musk’a yanıt vermesinden sonra fırsatçılar tarafından oluşturulan yeni bir token, birkaç saat içinde %285.641’e kadar yükseldi.

Salı günü Tesla CEO’su Elon Musk, “Mcdonald’s Dogecoin’i kabul ederse televizyonda ‘happy meal’ yiyeceğim.” diye bir tweet paylaştı. McDonald’s bu sabah Tesla CEO’suna yanıt verdi. Şirket, yanıtında, ünlü mor maskotuna atıfta bulunarak “Yalnızca Tesla grimacecoin’i kabul ederse” dedi.

McDonald’s henüz bir kripto para şirketine dönüşmemiş olsa da, Çarşamba günkü tweet, yalnızca Binance Smart Chain (BSC) ağında yaklaşık 10 grimacecoin yaratılmasına neden oldu.

Herkes akıllı bir sözleşme çağırabilir ve birkaç sent karşılığında BSC’de (veya diğer blok zincirlerinde) tokenler yayınlayabilir. Borsalar nedeniyle, bu tokenler çok kısa bir sürede likidite ediliyor ve alım-satım işlemleri gerçekleştiriyor. Popüler konular üzerine anlık oluşturulan tokenler, kısa sürede dev kazançlar elde ediyor ancak bu tokenler, genelde para kazanmak isteyen fırsatçılar tarafından oluşturuluyor.

Grimacecoin tokeni tek değildi

Bu şekilde oluşturulmuş bir kripto para olan grimacecoin, 0,0007 dolardan işlem görmeye başladı ve 0,60 dolar seviyesine düşmeden önce sabah saatlerinde Asya’da ATH yaparak 2 dolara ulaştı.

McDonalds'ın Elon Musk'a yanıt vermesiyle bir token %285.000 fırladı!

Bu token, en yüksek fiyatlarla yaklaşık 2 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaştı. Yazı yazılırken ise, 800.000 dolar değerindeydi. Kullanıcılar tarafından yaratılan ve sağlanan bir likidite havuzunda 65.000 doların üzerinde değere sahip. Ancak blok zinciri verileri, bu kripto paraların %93’ünün tek bir varlığa ait olduğunu gösteriyor.

1 trilyon token arzına sahip başka bir grimacecoin, Asya’nın sabah saatlerinde 1 milyon dolarlık piyasa değerine ulaştı. Fiyatı, birkaç saat önce bir kuruşun çok küçük bir kısmından 0,0000193 dolara fırladı. Bu grimacecoin, yazı yazılırken 104.000 dolarlık likiditeyi kilitledi ve bunun %75’i tek bir adreste tutuldu.

Grimacecoin’ler BSC ağıyla sınırlı değildi. Ethereum tabanlı bir grimacecoin, yayınlandıktan sonraki saatlerde %56.000 arttı. Kendisini bulunduran 1.000 sahibe ve 6 milyon dolarlık piyasa değerine ulaştı ve geliştiriciler onu Ethereum ağında “ilk” olarak konumlandırdı.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin